Jörg van Capelleveen stopt als jeugdvoorzitter bij SVO Buytenpark

Jörg van Capelleveen, voorzitter van de jeugdafdeling van SVO Buytenpark, heeft onlangs aangegeven zijn taken bij de vereniging neer te leggen.

Van Capelleveen is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de groei die de jeugd bij de vereniging heeft kunnen doormaken. Samen met het enthousiaste team waar hij deel van uit maakte, wist hij het jeugdvoetbal een prominente plaats te geven bij SVO Buytenpark. Dit heeft er onder meer toe geleid dat dit seizoen voor het eerst een “jeugdteam” doorstroomt naar de senioren. Iets waar heel de vereniging ontzettend trots op mag zijn.

Het bestuur van SVO Buytenpark is van Capelleveen vanzelfsprekend dankbaar voor zijn inzet de afgelopen jaren en respecteert zijn besluit. De club gaat ervoor zorgen dat de fundamenten van het jeugdvoetbal, die dus door van Capelleveen vormgegeven is, voortgezet gaan worden. Zij zullen de opengevallen positie zo snel mogelijk trachten in te vullen met een kandidaat die de visie en missie van de vereniging verder uit gaat werken.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten