Jong Scheveningen begint sterk aan de competitie

Scheveningen 2 dat knap doorging in de beker moest vandaag starten voor de competitie in de reserve hoofdklasse. De promovendus Voorschoten 97 was vandaag de gast. De eerste helft had Scheveningen het overwicht en liet met vlagen zien over veel kwaliteit te beschikken. Na een aantal minuten was het Dustin van de Berg die met een afstandsschot de 1-0 binnen schoot. Niet veel later was het de youngster Jay Poeran die de 2-0 uit een corner aantekende. De rest van de 1e helft was het Scheveningen wat dicteerde en kwam de 3-0 op mooie wijze op het bord. Na een opzet vanuit Valdo Spencer, was het Paul Nistor die Redouan Charif de ruimte instuurde en de 3-0 scoorde. De 2e helft een zelfde beeld maar helaas waren vele kansen en een bal op paal en lat de enige wapen feiten. Opvallend in de reserve hoofdklasse was het verlies van Quick Boys en Rijnsburgse Boys. Volgende week mag Jong Scheveningen naar Varkenoord, waar SC Feyenoord de tegenstander zal zijn.

Redactie en foto: Stephan van der Steen