november 28, 2022

John de Letter trainer van DHC

We hadden op 30 mei al het bericht geplaatst omtrent het feit dat wij hadden vernomen dat John de Letter de nieuwe trainer zou worden van DHC. Vandaag werd bekendgemaakt door DHC dat dit gerucht inderdaad klopt. De Letter leidde al een training met de nieuwe selectie.

Persbericht van DHC

DHC is blij John de Letter te kunnen benoemen als nieuwe trainer voor het eerste elftal. Met John de Letter haalt DHC een ervaren trainer binnen, maar ook een oude bekende en iemand met een echt DHC-hart. John heeft de opdracht gekregen te bouwen aan een nieuw eerste elftal en mee te denken over het voetbalbeleid van de club, zodat er ook op die manier wordt gewerkt aan de toekomst van DHC.

 John de Letter kent DHC als speler en als club. Als jeugdspeler begon hij bij DHC en maakte hij op jonge leeftijd zijn debuut in het eerste elftal, waarna hij de laatste jaren meemaakte van de gloriejaren van DHC. Dat leverde een transfer op naar het toen nog in de eredivisie spelende Haarlem. Later keerde hij terug bij DHC maar blessures dwongen hem vroeg te stoppen als voetballer. Al snel zette John de stap naar het trainerschap waarna hij clubs trainde als DHC, Den Hoorn, Velo, DHL, Wippolder, DSVP, SVC ‘08 en Concordia.

 John: “Het is geen makkelijke opgave, maar ik kijk met vertrouwen naar komend seizoen. Ook kijk ik uit naar de derby’s die we hopelijk mogen gaan spelen. DHC is een van de mooiste clubs van Delft en ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de weg omhoog die we met elkaar willen inzetten.”

Over DHC

DHC (Delfia Hollandia Combinatie) is opgericht op 17 maart 1910 en kent een rijke historie. DHC richt zicht de komende jaren op een stabiele en goed presterende selectie van DHC 1 en 2, senioren en veteranenteams die het enorm naar hun zin hebben en een florerende jeugd. Dat doen we vanuit ons motto ”Plezier in presteren!’ Iedereen bij DHC -jong en oud- kan zich verder ontwikkelen als voetballer en als persoon. DHC is een club waar we respectvol met elkaar in verbinding staan, waar clubbelang boven individueel belang gaat en waar iedereen enthousiast is of haar steentje bijdraagt.

Onderstaand bericht plaatsten wij op 30 mei.

Raar of waar: John de Letter nieuwe trainer van DHC

mei 30, 2022

John de Letter wordt de nieuwe trainer van DHC, althans als we de geruchten mogen geloven. De Letter trainde in het verleden onder andere DHC, Concordia, SV Den Hoorn, DSVP, VELO en Wippolder.

Afgelopen zondag zouden de laatste besprekingen hebben plaatsgevonden.

Zolang niet officieel bevestigd is dit raar, maar wij denken dat dit wel eens waar kan zijn.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten