Jeugdtoernooi SVO Buytenpark vol gezelligheid en sportiviteit

Het jaarlijkse jeugdtoernooi bij voetbalvereniging SVO Buytenpark was afgelopen weekend weer een geslaagde happening. In de leeftijdsgroepen van 8 t/m 12 jaar werd er in groepen van 4 gestreden om een plek bij de 1e 3 of de kruisfinales. Ook deze kruisfinales stonden bomvol spanning en sportiviteit.

Aan het evenement in het Buytenpark, vlakbij Snowworld, deden dit jaar 32 teams en clubs mee. Buiten de toernooiwedstrijden was er voor de kinderen ook volop de gelegenheid tot ontspanning en vertier. Zo was er een groot luchtkasteel waar kinderen lekker op konden klimmen en springen, was er een slush puppy automaat en waren er een aantal kleinere voetbalveldjes gemaakt voor wat kleinere wedstrijdjes van bijvoorbeeld 2 tegen 2 of 4 tegen 4.

Voorzitter van de commissie van het jeugdtoernooi Sari Menkveld was na afloop zeer te spreken over het verloop van het toernooi: ,,SVO Buytenpark is de kleinste voetbalvereniging van Zoetermeer en staat voor gezelligheid en sportiviteit. Een toernooi als dit heeft deze verwachtingen weer volledig waar gemaakt.”

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten