Jerry van Laar: We zijn een vriendenteam maar ongelooflijk fanatiek. Een probleem voor volgend seizoen is de keeper die vertrekt

Jullie zijn weer kampioen geworden, ja klopt en wederom ongeslagen voor het tweede jaar oprij echt geweldig.   Had je dit verwacht?

Nou heel eerlijk gezegd wel, ook vooral omdat dit bijna de zelfde poule was als in de 3e klasse reserve ( iedere club kon gratis overhevelen naar de 2e klasse) en ook omdat wij dit jaar nog sterker zijn geworden dan afgelopen seizoen. ( een viertal spelers van velo 1 zijn bij ons komen spelen ) 

Reserve 1e klasse volgend seizoen.
Jep Dat zal een stuk lastiger worden maar weet zeker dat wij ook op dat niveau mee kunnen en genoeg punten gaan pakken. 

In hoeverre is dit het plafond voor dit team of….
We zijn dan wel een vrienden team maar nog steeds heel fanatiek en willen alles winnen dus we zien wel hoever we komen maar dat komt wel goed. 

Jullie bestaan uit een ploeg met wat spelers die hun sporen al hebben verdiend
Klopt, als je de namen op papier zet met de leeftijden erachter zitten er zeker nog wel 8 man bij die eigenlijk nog in een eerste elftal horen te voetballen maar gelukkig spelen ze bij ons en hebben ze het heel erg naar hun zin.

Hoe zit het met de blessures?
We hebben 23 man dus we kunnen de blessures heel goed opvangen en op zich is het dit seizoen best wel mee gevallen geen langdurige blessure in ieder geval.


In hoeverre zijn jullie iedere week compleet?
Wij hebben altijd wel minimaal 16 en soms wel meer ja dan kunnen er een aantal niet spelen maar daar hebben we duidelijke afspraken over gemaakt dus dat gaat altijd wel goed. 

Stoppen er veel spelers bij jullie?
Ja onze keeper gaan verhuizen naar Gouda dus hij stopt bij ons met keepen  dat is wel een aderlating voor ons want we zitten nu zonder.

En hoe vullen jullie dit aan? Nou als ik dan maar gelijk van de gelegenheid gebruik mag/kan maken wij zijn zeker op zoek naar een keeper die bij ons team wil komen in de reserve 1e klasse. Dus als je een keeper bent en dit leest en je lijkt het leuk om bij ons te komen spelen in de eerste klasse neem dan even contact met mij op als je wil.

Zijn jullie klaar voor volgend seizoen?
Ja iedereen op de keeper na blijft lekker ballen dus het enige wat we nog echt nodig hebben is een keeper.

Hoe kunnen keepers zich bij jullie melden? Ze mogen contact met mij opnemen jerryvanlaar@hotmail.com of op 0641038283

Ter info: plezier en gezelligheid staat bij ons voorop maar uiteraard willen we ook presteren en dat hebben we tot nu toe 2 jaar oprij ook zeker gedaan en ook in de winterstop presteren wij ook alleen dan wel lekker in de zon op Gran Canaria met een drankje. 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten