Jasper Westerhuis nieuwe hoofdtrainer DSVP JO17

Hoofd Jeugdopleiding Mike van der Pol is dan ook zeer content met het binnenhalen van Jasper Westherhuis voor de O17 lichting. Met Jasper hebben wij wederom een jonge en ambitieuze hoofdtrainer binnen. Jasper is bekend met de cultuur binnen onze vereniging. Wij zijn als voetbaltechnische commissie dan ook erg tevreden met de aanstelling van Jasper.

In de afgelopen jaren heeft Jasper, die in bezit is van UEFA C / Trainer-Coach 3, veel ervaring opgedaan als hoofdtrainer en assistent-trainer bij diverse jeugd- teams binnen onze vereniging. Met zijn aanstelling zijn wij ervan overtuigd dat hij spelers de juiste handvaten kan meegeven in de algehele ontwikkeling binnen het DSVP DNA. Jasper kijkt uit om aan de slag te gaan bij onze prachtige vereniging. Hieronder zal hij zichzelf kort introduceren.

Jasper Westerhuis, 33 jaar oud en woonachtig in Zoetermeer:
Met dit nieuwe contract betekent dat ik voor mijn 6e seizoen bij de club heb getekend.
DSVP is een echte fanatieke dorpsclub waar iedereen elkaar kent en dat vind ik persoonlijk erg prettig.
Ook het feit dat er sinds dit seizoen veel jongens uit de eigen jeugd in het 1e elftal voetballen is een trigger voor een jeugdtrainer bij deze club. Een motivatie voor de hele jeugdopleiding om de volgende stappen te maken zodat het 1e elftal hier de vruchten van kan gaan plukken de komende jaren. Zelf ben ik een gedreven en enthousiaste trainer die jongens graag beter wilt maken zodat elke speler maximaal wordt uitgedaagd en de spelers zich verder kunnen ontwikkelen binnen onze mooie vereniging.

Ik kijk er naar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan met deze talentvolle lichting. Een nieuwe uitdaging waar ik met veel enthousiasme en plezier naar uitkijk! 

Redactie en foto: DSVP

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten