Jan Linkerhof tekent overeenkomst bij Wilhelmus

Na een kennismakingsgesprek met het bestuur heeft Jan een overeenkomst getekend voor komend seizoen bij de club waar hij zelf als speler begon in 1974, onder leiding van niemand minder dan trainer Aad de Mos.

Het bestuur van Wilhelmus is erg blij om een vertrouwde naam in de Haagse voetbalwereld aan zich te kunnen binden. Jan Linkerhof heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als trainer en heeft zichzelf bewezen als een deskundige en gedreven coach. Zijn komst naar Wilhelmus wordt dan ook gezien als een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de club.

Linkerhof staat bekend om zijn duidelijke voetbalvisie en zijn vermogen om deze over te brengen op zijn spelers. Hij hecht veel waarde aan techniek en tactiek, maar ook aan discipline en teamgeest. Hij heeft dan ook al aangegeven dat hij zich in wil zetten om deze kernwaarden verder te ontwikkelen binnen de seniorenselectie van Wilhelmus.

Een ander belangrijk speerpunt van Linkerhof is het zoveel mogelijk laten doorstromen van jeugdspelers naar de seniorenselectie. Hiermee sluit hij naadloos aan bij de visie van Wilhelmus om de jeugdopleiding te versterken en te investeren in talent.

Het bestuur wenst Jan voor komend seizoen veel succes en plezier bij onze mooie club!

tekenen-jan_linkerhof.jpg

vlnr: TC-lid & Erelid Marcel Commers, nieuwe hoofddtrainer Jan Linkerhof, secretaris Christoph van Beers

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten