september 26, 2022

IM Leen van Mastrigt toernooi 2022 PGS/VOGEL

De komende week staat alles bij PGS/VOGEL weer in het teken van het thuis toernooi dat dinsdag 9 augustus van start gaat. Vanaf deze editie is het toernooi omgedoopt tot ’t IM Leen van Mastrigt toernooi (het toernooi van PGS/VOGEL heette voorheen ’t IM Jan Pronk toernooi). Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat Leen van Mastrigt  (de vader van wedstrijdsecretaris Léon ) is overleden. Leen was een clubman pur sang, die ruim 40 jaar zowel en vooral in de rol van keeper en penningmeester altijd plichtsgetrouw en belangeloos in dienst is geweest van en vóór PGS/VOGEL. Hij deed veel voor zijn club en ook voor anderen anderen, niets was te gek of teveel.

De volgende eerste elftallen maken de komende week hun opwachting op het toernooi:

Duindorp sv, GDA, ODB, RVC/Celeritas, WIK en natuurlijk PGS/VOGEL.

Het toernooi programma ziet er als volgt uit:

Dinsdag 9-8 om 20:00 zijn de volgende wedstrijden:

PGS/VOGEL 1-WIK 1 (op kunstgras) en ODB 1-RVC/Celeritas 1

Donderdag 11-8 om 19:30 is er één wedstrijd: GDA 1-Duindorp 1

Zaterdag 13-8 spelen alle deelnemers en zijn er 3 wedstrijden:

Om 12:00 spelen WIK 1 en RVC/Celeritas 1 tegen elkaar (op kunstgras)

Om 14:30 zijn de volgende wedstrijden:

PGS/VOGEL 1-Duindorp 1 en GDA 1-ODB 1 (op kunstgras).

Na afloop van alle wedstrijden worden er strafschoppen genomen; de winnaar van een strafschoppenserie verdient 1 bonuspunt.

Zaterdag (13 augustus) is dus de laatste dag van het toernooi. PGS/VOGEL wil er dan graag met iedereen een gezellige 3e helft van maken. Na afloop van de wedstrijden is er ook live muziek van Gianluca! Het wordt prachtig weer de komende week, iedereen is de komende week van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij PGS/VOGEL op het IM Leen van Mastrigt toernooi!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten