HVV verliest ook tweede competitieduel. Ditmaal Den Hoorn te sterk

HVV ging in de eerste speelronde in 1B met 1-4 onderuit tegen Honselersdijk. Den Hoorn won daarentegen met 1-3 bij DHC. HVV wist op voorhand dat Den Hoorn-uit een lastig duel zou gaan worden.

En dat bleek uiteindelijk dus ook. Den Hoorn was na 90 minuten voetballen met 2-0 te sterk voor de equipe van trainer Andre Wetzel (HVV). In de 20e minuut viel het eerste doelpunt: 1-0. Deze kwam op naam van Petterson Schenkels. Pas ver in blessuretijd (90+5) besloot Denzel dos Santos het duel met een 2-0 zege voor Den Hoorn.

Voor HVV dus de tweede nederlaag op rij. Den Hoorn voegt zich met zes uit twee bij de andere koplopers: VELO, Die Haghe en Wippolder. Volgende week zaterdag, 8 oktober 2022, speelt HVV om 14.30 uur thuis tegen het ook nog puntloze DHC. Den Hoorn speelt dan om 16.00 uur de topper uit tegen Wippolder, dat ook nog ongeslagen is.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s: Hans Altimari