HVV verliest ook bij VFC (zon) en eindigt als laatste in bekerpoule

HVV begon de bekercampagne met een 1-1 gelijkspel tegen Sportclub Monster. De tweede wedstrijd werd op eigen veld verloren van Die Haghe: 1-3. Zondagtweedeklasser VFC uit Vlaardingen bleek deze zaterdag ook te sterk: 5-3.

HVV begon slap aan de wedstrijd met VFC en stond na 1,5 minuut al op achterstand: 1-0. Toch was het binnen het kwartier weer gelijk: 1-1. VFC zette hierna aan en scoorde voor rust nog tweemaal: 3-1. Nog voor het uur stond het 5-1. In de 60e minuut maakte HVV er 5-2 van en even later zelfs nog 5-3. Hier bleef het bij. Leuk detail was dat Phil Altimari (HVV) na ruim 7 maanden blessureleed weer zijn eerste wedstrijdminuten maakte.

  HVV eindigt als laatste in deze bekerpoule met één punt uit drie duels. Die Haghe staat op één, met 6 uit 3. VFC heeft evenveel punten, maar een minder doelsaldo, en eindigt dus als tweede. Sportclub Monster, de nummer drie, behaalde vier punten.

  Volgende week zaterdag, 23 september, gaat de competitie in de 2e klasse C van start voor HVV. De ploeg van trainer Mike de Geer start met een uitwedstrijd tegen CSW in Wilnis. CSW pakte in de beker geen enkel punt. Er werd verloren van Argon (0-1), FC Breukelen (3-1) en FC Abcoude (2-1).

  Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
  Foto’s: Hans Altimari

  Deel dit artikel met anderen:

  Laatste berichten