HVV heeft een vacature voor videoanalist

Herken jij makkelijk de spelpatronen in een voetbalwedstrijd, ben jij geïnteresseerd in voetbaltactiek, en zie je het zitten om live analyses uit te voeren, te delen met de trainers voor bespreking in de rust, en wekelijks door te nemen met een hoofdtrainer,  EN ben je handig met multimedia dan hebben wij de perfecte vacature voor jou: videoanalist van HVV. 

HVV 1 komt op dit moment uit in de 1e klasse zaterdag KNVB. Dit jonge team krijgt komend seizoen een vernieuwde leiding waarbij hoofdtrainer Andre Wetzel de toekomstige hoofdtrainer Mike de Geer gaat coachen richting zijn nieuwe rol. Onderdeel daarvan vormen de tactische analyses van tegenstanders en wedstrijdanalyses van de thuiswedstrijden en soms trainingen. Ons videoplatform biedt mooie analysetools en is gebruiksvriendelijk.  HVV heeft een geautomatiseerd camerasysteem op het hoofdveld ( gras) en het 2e veld ( kunstgras)

Wij bieden een inspirerende leeromgeving, een eerste team met een gemiddelde leeftijd onder 23 met een steile leercurve, motivatie en een vooruitstrevend trainersteam met uitgebreide ervaring op BVO niveau. Tijdsbesteding ca 4 uur op zaterdag, 2 uur doordeweeks. Mogelijkheid het aantal uren uit te breiden naar de Jeugdopleiding. Mogelijkheid opleidingen te volgen en mee te kijken in de keuken van de ADO videoanalist. Meedraaien in een ambitieus team waar gezelligheid en sportiviteit elkaar versterken. Vergoeding in overleg.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via email voetbal@konhcvv.nl of app David  06-11240108

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten