Hethaagsamateurvoetbal.nl sluit samenwerking met Matchday Pro. Speel mee en win fantastische prijzen

Ongelooflijk trots zijn we op onze samenwerking met Matchday Pro. Het meest leuke, gave en vooral unieke spel waarmee iedere “bondscoach” van Nederland zijn werkelijke kennis en kunde kan laten zien. Matchday Pro is een combinatie van een voetbalmanager-app en een aandelenkoersmechanisme. In tegenstelling tot andere spellen, kun je met Matchday Pro wedstrijden spelen waarbij alle relevante data live tijdens de wedstrijd wordt verzameld en verwerkt. De spelers die jij hebt gekozen vermeerderen of verminderen direct in waarde door de acties die ze tijdens de wedstrijd maken. Doelpunten, goede passes, kopballen, gele en rode kaarten, een redding of blunder van de keeper, een pass naar voren of naar achteren….alles kent een waardering en heeft invloed op de waarde van jouw spelers. Een unieke kans je talent als bondscoach aan al je vrienden te laten zien.

Met de wedstrijd Nederland – Frankrijk in het vooruitzicht is het vandaag de tijd de app te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store, maak je profiel aan en schrijf je in voor de komende wedstrijden maar vooral natuurlijk voor Nederland – Frankrijk. Er zijn voor deze game waardebonnen variërend van 25 tot 150 euro te winnen. De EK-competitie heeft geweldige prijzen, waaronder een weekend voor 2 personen in Europa, een Padelworkshop, een verzorgde avond voor jou en je vrienden in een sportsbar en waardebonnen.

Michel Koning CEO van Matchday Pro: “De samenwerking met hethaagsamateurvoetbal.nl past prima in onze strategie unieke en zeer grote community’s aan onze app te koppelen. Hethaagsamateurvoetbal.nl heeft ons met haar bereik weten te overtuigen dat zij voor de regio Haaglanden de juiste partij zijn en we kijken uit naar de samenwerking, die moet uitmonden in veel meer gebruikers van de app. Onze app is uniek in de wereld van voetbalmanagers-apps en geeft alle liefhebbers de kans te laten zien hoeveel verstand van voetbal ze nou werkelijk hebben. In heel Nederland spelen er een flink aantal kroegen mee in de pubcompetitie en zien we het aantal aanmeldingen flink groeien. Met deze samenwerking hopen we hierin een verdere groei te bewerkstelligen”

Hethaagsamateurvoetbal.nl over de samenwerking: “Al sinds 2005 zijn we altijd op zoek naar strategische partners die ons maar vooral onze bezoekers meer bieden dan hetgeen we al doen. Matchday Pro is een uniek spel waarin er echt iets wordt gevraagd van je voetbalkennis en dat maakt deze samenwerking nog veel leuker in de praktijk dan het op papier al is. We kijken er naar uit met onze website en onze social media de gewenste groei van Matchday Pro in de regio Haaglanden een zetje in de goede richting te geven.”

Matchday Pro

Matchday Pro is een uniek voetbalspel waarbij jij als voetballiefhebber voorspelt hoe spelers het volgens jou gaan doen in een wedstrijd. Gaan deze spelers het juist beter of juist slechter doen tijdens de wedstrijd waardoor de waarde omhoog of omlaag gaat. Wat weet je van de tegenstander, wie scoort er in jouw opinie, wat voor een wedstrijd wordt het, loopt Nederland of juist Frankrijk achteruit? Het zijn echte voetbalvragen die je een half uur voor de wedstrijd beantwoord moet hebben als je uit de opstelling jouw favoriete spelers kiest met het budget dat je hebt. Zodra de wedstrijd begonnen is gaat de waarde van je team omhoog of omlaag, scoort er een speler dan kun je hem verkopen op de hogere waarde en een andere speler terugkopen die wat lager staat, alles om uiteindelijk met het hoogste aantal punten te eindigen en aan al je vrienden te laten zien dat echt alleen jij de allerbeste bent.

In de app kun je zien welke prijzen je kunt winnen en welke beloning er is als je je vrienden uitnodigt of als je meerdere wedstrijden meespeelt.

Matchday Pro: “The game will never be the same”

link naar stores :

https://matchdaypro.app.link/hethaagsamateurvoetbal

QR-code met link naar stores

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten