Hethaagsamateurvoetbal.nl in gesprek met Manuel Vissers. “Het loopt goed op een enorm keepersprobleem na bij Neptunus Schiebroek.

Manuel, hoe bevalt het bij Neptunus?

Op dit moment loopt het goed maar samen met mijn staf liepen we vanaf de start van de voorbereiding tegen behoorlijk wat zaken aan die veel energie hebben gekost om dit in goede banen te leiden.  

Na een goede voorbereidingsperiode merken we dat er nu veel meer rust is rondom de selectie, hebben we de stafleden kunnen aanvullen en weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt.

Neptunus heeft een soort magische naam in het Haagse, herken jij dit?
Nee ik denk dat dit voortkomt uit de tijd dat Rob Jacobs hier trainer was en er veel bekende namen uit de voetbalwereld en ex- profs in de selectie speelden. Maar dat is al vele jaren terug,

Na de degradatie van vorig jaar doe je het dit jaar eigenlijk prima in de competitie, had je dit verwacht?

Ja en nee en dat zal ik uitleggen.

Nee, want nadat bekend was dat de club ging degraderen volgde een behoorlijke leegloop van de selectie en dat betekende veel kwaliteit verlies en dan weet je dat het heel lastig gaat worden in het seizoen erna.

Ja, want als ik kijk welke spelers er zijn gekomen dan wist ik dat we dit redelijk konden opvangen, alleen weet ik ook dat het veel tijd kost om 18 nieuwe spelers in te passen en te laten functioneren. Daarom ben ik blij dat we in ieder geval goed gestart zijn .  

De verwachtingen zijn bij een club als Neptunus altijd torenhoog, zijn die realistisch, en wat zijn de doelstellingen voor dit seizoen?

Jij zegt het maar we hebben pas nog met de TC en het bestuur om de tafel gezeten en de verwachtingen vanuit de club zijn helemaal niet hoog,  sterker nog deze zijn lager dan wij als staf voor ogen hebben.

Gezien het grote aantal clubs dat dit seizoen mogelijk kan degraderen moeten we 5 ploegen onder ons houden dat is de opdracht vanuit de TC. Als ik kijk naar mijn ploeg dan vind ik een plek bij de 1e  5 een betere uitdaging.

Hoe loopt het binnen de selectie?
Mijn ploeg is fit en we hebben een aantal technisch vaardige spelers in huis , als ik kijk naar het tactische deel en de samenwerking onderling liggen we op schema maar verwacht ik dat we pas na de winterstop op het gewenste niveau zijn.

Het enige probleem is dat onze 2e en 3e keeper langdurig geblesseerd zijn geraakt en ik zou dan ook graag van deze gelegenheid gebruik willen maken voor een oproep voor een keeper die bij ons kan/wil aansluiten.

Hoe kunnen keepers zonder club die bij Neptunus Schiebroek willen komen spelen zich aanmelden?
Voor vragen of aanmeldingen kan er contact opgenomen worden met Walter Lassche (Technische Commissie) via 06 – 21 80 43 78 of tc@neptunus-schiebroek.nl.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten