Held! Doelman Mark Jacobs kopt DUNO naar gelijkspel tegen BMT

Hij is de held van DUNO. Doelman Mark Jacobs vernam van de dienstdoende scheidsrechter dat er nog maar kort te voetballen was, en dus besloot hij in de slotminuut van DUNO-BMT, bij een stand van 1-2, mee naar voren te gaan. Die beslissing pakte fantastisch uit, want het was Mark die in extremis de gelijkmaker in het doel deed belanden. Dolle vreugde na een intense middag op Haagsche Dynamiek.

De doelman stond er na afloop alweer rustig bij – maar zat met z’n gedachten ongetwijfeld in de zevende hemel. Waar DUNO zaterdag 30 maart eerst op 1-0 was gekomen en daarna voor rust de gelijkmaker moest incasseren leek ons groen-zwart op een nederlaag af te stevenen, nadat BMT na de doelwisseling een strafschop had benut. Maar daar was dan Mark, die vernam dat er nog slechts luttele seconden waren te spelen en die pardoes naar voren rende. De vrije trap, van Mo Simsek, net buiten de zestien kwam bij hem uit, waarna de sluitpost stevig binnen knikte in het doel van de tegenstander.

Zo pakte DUNO een belangrijk punt in een poule waarin het er echt om spant. Trainer Kenneth Lamens kon na afloop wel leven met het gelijke spel, nadat hij zijn elftal nog wel op voorsprong (Youssef Talhaoui, strafschop) had zien komen. “Een goede punt, met natuurlijk een fantastische goal van Mark aan het einde. Iedereen heeft er hard voor gestreden, alles bij elkaar is dit wat er vandaag inzat – maar die punt is zeker terecht.”

Bron: DUNO

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten