Hans Verheij stopt als assistent Quick 1

Hans Verheij heeft bij het bestuur aangegeven dat hij volgend seizoen zal stoppen als assistent-trainer bij Quick 1. Het bestuur vindt het erg jammer dat Hans gaat stoppen, maar respecteert uiteraard zijn besluit.

Hans is vele jaren in verschillende rollen actief geweest op Quick. In zijn begintijd als trainer had hij vanaf 2001 een talentvolle A1 lichting twee jaar onder zijn hoede en was hij zelfs kort nog interim-trainer van Quick 1. Aansluitend heeft hij 3 seizoenen Quick 2 getraind, in combinatie met het assistentschap van de hoofdmacht bij Frans Danen, waarna hij bij Die Haghe en Concordia 5 seizoenen als hoofdtrainer aan de slag ging.

Ook bestuurlijk heeft Hans zich ingezet voor de club, want hij is drie jaar lid van de voetbalcommissie geweest, waarvan twee jaar als bestuurslid van Quick. Hij stopte hier in 2016 mee, want Hans voelde zich meer thuis op het veld en werd toen weer assistent-trainer bij Quick 1. In die rol was hij dus ook medeverantwoordelijk voor de promotie naar de Derde Divisie in 2017.

Hans weet op Quick in zijn 15 jaar met veel passie de juiste balans te vinden tussen prestatie en clubbelang in verschillende rollen en is nog altijd een belangrijke schakel tussen de spelersgroep, trainers, commissies en bestuur. Hij zorgde zo mede voor de balans, waarbij de professionaliteit rondom de hoofdmacht omhoog ging zonder de identiteit van de club uit het oog te verliezen.

Quick is Hans dan ook zeer dankbaar voor wat hij voor de club heeft betekend en wenst hem veel succes in de toekomst.

Bron Quick.nl

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten