Graaf Willem II VAC partnerclub van ADO Den Haag Vrouwen

Graaf Willem II VAC sluit zich ook aan als partnerclub bij ADO Den Haag Vrouwen. Op zaterdag 11 december jl. vond de officiële ondertekening plaats.


De samenwerkingsovereenkomst met Graaf Willem moet ertoe leiden dat het meiden- en vrouwenvoetbal in regio Den Haag Noord en Wassenaar een extra boost krijgt. Met allerlei verschillende activiteiten wil ADO Den Haag Vrouwen de organisatie van Graaf Willem ondersteunen op het gebied van het organiseren van clinics, oefenwedstrijden en evenementen waarbij trainers, begeleiders en medische staf de mogelijkheid krijgen om kennis tot zich te nemen. Daarnaast omvat de samenwerking afspraken over het signaleren en laten doorstromen van talentvolle speelsters.

ADO Vrouwen heeft vergelijkbare samenwerkingsafspraken met een zeer beperkt aantal clubs in de regio.

Voorzitter ADO Den Haag Vrouwen Kees Punt over de nieuwe partnerclub: ‘’Met een grote meidenafdeling en enkele vrouwenteams past Graaf Willem II VAC helemaal in hetgeen wat ADO Den Haag Vrouwen in de partnerclub zoekt. Daarnaast hebben wij het in verleden al nauw met Graaf Willem II VAC samengewerkt waardoor het contact erg vertrouwd voelt. Met trots kijken wij uit naar een mooie samenwerking.’’

Voorzitter Graaf Willem II VAC Remi Smeets: “De samenwerking met ADO Vrouwen biedt zo extra mogelijkheden en uitdagingen voor onze meiden met aanleg en groot enthousiasme voor voetbal, maar ook kansen om de kwaliteit van het meidenvoetbal in de breedte te verbeteren. Ook door de samenwerking op het technische vlak. Wij verwachten dat de hele meidenafdeling (14 meidenteams plus meiden die bij de jongens spelen), hier profijt van heeft.”

Op de foto (van links naar rechts):

Bart Caminada (bestuurslid ADO Den Haag Vrouwen), Ron Meuwese (Hoofd Opleiding Meiden Graaf Willem), Remi Smeets (Voorzitter Graaf Willem), Ruslan Aways (Technisch Manager Graaf Willem), Kees Punt (Voorzitter ADO Den Haag Vrouwen) en Erik Pijnacker Hordijk (Bestuurslid Vrouwenvoetbal Graaf Willem).

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten