GirlPower Radio, Hethaagsamateurvoetbal.nl, Haagsetopsport.nl en Sporttribune slaan de handen ineen

Vol trots kunnen wij bekend maken dat Hethaagsamateurvoetbal.nl, Haagsetopsport.nl en het radio programma Sporttribune een samenwerking zijn aangegaan met GirlPower Radio.

Speciaal voor GirlPower Radio zal Sporttribune een aantal speciale uitzendingen maken waarin power meiden centraal zullen staan. Wie dat allemaal zijn houden we nog even geheim maar u kunt er vanuit gaan dat dit naast een aantal klinkende namen ook veel vrouwen/meiden zijn die heel veel betekenen voor de clubs waar zij werkzaam zijn.

GirlPower radio is het radiostation dat specifiek gericht is op vrouwen/meiden en zendt uit in het gehele gebied rond de vier grote steden. Voor Sporttribune een enorme kans uit een veel groter gebied te gaan plukken en nieuws uit dat grotere gebied op de voet te volgen.

GirlPower Radio is hoofdsponsor van ADO Den Haag vrouwen en ook mouwsponsor van HGC dames. Met de samenwerking met Sporttribune, hethaagsamateurvoetbal.nl en Haagsetopsport.nl wil GirlPower Radio haar bereik verder vergroten en wil het gaan uitgroeien tot een landelijke omroep die er toe doet. Vanzelfsprekend willen wij ons steentje daaraan bijdragen.

Monique Kriek namens GirlPower Radio over de samenwerking:

Na het eerste gesprek waren wij zeer enthousiast. Niet alleen het bereik van de nieuwe partners, maar ook de manier van meedenken spreekt ons enorm aan. De afgelopen week hebben we weer met elkaar gesproken en de ideeën die dan op tafel komen beloven heel veel goeds voor de toekomst voor alle partijen.

Arjan Groenewegen namens hethaagsamateurvoetbal.nl, Haagsetopsport.nl en Sporttribune:

Nadat we kennismaakten met GirlPower Radio hadden wij meteen het gevoel op de juiste plek te zijn. Radiodieren pur sang, samen pionieren en proberen een aantal mooie en blijvende dingen neerzetten waren dingen die ons sporthart sneller deden kloppen. De uitzendingen van Sporttribune zijn het begin van een mooie samenwerking waarbij we geen enkele uitdaging uit de weg zullen gaan.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten