Video|Girl Power Radio nog een seizoen verbonden aan ADO Den Haag vrouwen als hoofdsponsor

Met trots kan ADO Den Haag Vrouwen bekendmaken dat GirlPower Radio nog seizoen als hoofdsponsor aan de club verbonden zal zijn. De overeenkomst met de Haagse radiozender is verlengd tot medio 2023.

Op maandag 11 april ondertekenden beide partijen de nieuwe overeenkomst in het Cars Jeans Stadion. De contractverlenging van de hoofdsponsor vindt Karin Punt, Manager Vrouwenvoetbal, prachtig nieuws: ”De verlenging is een teken van waardering en vertrouwen. Vanaf het eerste moment is het gevoel bij GirlPower Radio erg goed en gelukkig spreekt onze hoofdsponsor dat gevoel ook uit. Het enthousiasme en de bereidheid om een professionaliseringslag binnen ADO Den Haag Vrouwen te maken, vinden wij mooi om te zien. Daarnaast streven wij er als club naar om m GirlPower Radio zoveel mogelijk regionale en landeliijke exposure te geven. We kijken uit naar de toekomst met GirlPower Radio aan onze zijde.”

Monique Kriek van GirlPower Radio: ”GirlPower Radio is trots om nog een jaar hoofdsponsor te zijn van Eredivisionist ADO Den Haag Vrouwen. Met recht kunnen zij zich de echte ”Powervrouwen” binnen de competitie noemen, iets waar GirlPower Radio zich graag mee wil identificeren.” 

Kriek spreekt vol lof over hetgeen wat kenmerkend is voor ADO Den Haag Voruwen: ”Strijd en vechtlust hebben de meiden dit seizoen tot de halve finale van de TOTO KNVB Beker gebracht, wat opzich al een hele prestatie is. Jammer genoeg viel het die wedstrijd niet de juiste kant op, maar het biedt wel een heel mooi perspectief voor het nieuwe seizoen.”

Verder laat Kriek weten dat er in het aankomende mediaseizoen van GirlPower Radio ook veel te wachten staat: ”We gaan de samenwerking op mediagebied, met onze ADO Powervrouwen, nog verder uitbreiden. Inmiddels hebben we sinds enkele weken GirlPower TV opgezet en de aankomende tijd gaan we benutten om Podcasts te maken. Daarnaast zullen we rondom de wedstrijddagen, met regelmaat, interviews afnemen met speelsters en stafleden, willen we de muziek in het stadion tijdens wedstrijden gaan verzorgen en zullen we nog meer acties bedenken waarbij we kaarten en andere leuke gadgets weggeven. Houd hiervoor dus goed onze radiozender, de website en de socials in de gaten!”

GirlPower Radio
GirlPower Radio is een jong DAB+ radiostation, dat vanuit Den Haag uitzendingen verzorgt voor de gehele randstad en dat niet vanuit een typisch mannenbastion is ontstaan. De muziek die GirlPower Radio 24 uur per dag draait, is vaker van vrouwelijke origine en is meestal ‘upbeat’ en dansbaar of juist ‘moody’ en wat emotioneler. Naast de bekende hits draait GirlPower Radio ook tracks, die net de top niet halen in de Nederlandse lijsten, maar waar GirlPower Radio wel haar publiek mee wil laten kennismaken.

Noot van de redactie: Onze collega’s van Haagse Topsport/GirlPower Radio waren natuurlijk aanwezig bij het tekenmoment en kregen de kans een aantal vragen te stellen aan Monique Kriek de eigenaar van GirlPower Radio, en Karin Punt, een van de drijvende krachten achter ADO vrouwen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten