Geruchten of waarheid: UPDATE Jordy Wehrman rond met ADO Den Haag.

Geloofwaardig

Nieuw: Zoals al op 4 juli aangegeven zou Jordy Wehrman de volgende aanwinst worden voor ADO Den Haag. Vandaag, 8 juli, kwam de bevestiging.

Wij ontvingen zojuist het bericht dat ADO Den Haag er uit zou zijn met Jordy Wehrman. Wehrman, afkomstig uit Den Haag, speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en is een centrale middenvelder. Het afgelopen seizoen speelde hij bij FC Luzern 36 wedstrijden in de Zwitserse Super League.

We kregen een filmpje doorgestuurd van Daryl Welker. Dit soort beelden worden door zaakwaarnemers naar clubs gestuurd. En eerlijk is eerlijk, dit ziet er prima uit.

Rond ADO Den Haag is altijd wat te doen. Werd afgelopen week de nieuwe shirt – en stadionsponsor bekend, deze week beginnen de geruchten rondom de nieuwe selectie te spelen.

Uit de wandelgangen vernemen wij af en toe iets en de dingen die wij horen zijn soms te mooi om niet op te schrijven en met onze lezers te delen.

Om geloofwaardige geruchten te scheiden van ongeloofwaardige geruchten gaan we in deze categorieën de geruchten die wij vernemen ook met u delen.

Geloofwaardig

Nieuw: Update: Volgens ADOfans.nl tekent Jamal Amofa een contract voor 4 seizoenen bij Go Ahead Eagles.

Jamal Amofa gaat de club verlaten. De speler kreeg om onbegrijpelijke redenen geen contract aangeboden en loopt daarmee gratis de deur uit. Excelsior, nota bene de club die door de gemiste penalty van Amofa promoveerde zit op de eerste rij om Amofa in te lijven.

Nieuw
Gregor Breinburg heeft een aanbieding gekregen langer te blijven. De speler heeft deze aanbieding in beraad gehad en schijnt volgens nog niet bevestigde bron te blijven bij ADO Den Haag. Het middenveld Breinburg – Klas blijft dus ook volgende seizoen in tact als de geruchten kloppen.


Nieuw
ADO Den Haag heeft zijn tweede versterking van deze transferperiode binnen. Verdediger Daryl Werker, die vorig seizoen voor Roda JC speelde en nu transfervrij is, tekent vanmiddag een contract in Den Haag

Nieuw
Giovanni Korte, zoon van oud ADO Den Haag speler en HPSV trainer, Eki Korte, is via zijn zaakwaarnemer Santi Kolk (ook al een oud ADO speler) in gesprek met ADO. Volgens Kolk is dit een gesprek uit velen want Korte is in beeld met meerdere clubs. Korte heeft nog een doorlopend contract bij de Graafschap en zou graag terugkeren in het Haagse.


Nieuw:
Volgens VI heeft Thomas Verheydt overeenstemming bereikt met ADO Den Haag over een langer verblijf bij de Residentieclub. Verheydt, afgelopen seizoen de onmisbare schakel in het spel van ADO Den Haag heeft voor 3 jaar bijgetekend en mag niet meer tussentijds gratis de deur uit. ADO Den Haag heeft inmiddels de overeenkomst bevestigd maar dit is een geweldige opsteker.

Nieuw:
Een van de sensaties van het afgelopen seizoen was Tyrese Asante. Overgekomen van Quick, zich ontpopt tot basisspeler. Dynamisch, atletisch, snel en sterk in de duels. Zijn contract is opengebroken verlengd tot en met seizoen 2025 en opgewaardeerd. Het begint er op te lijken dat bij ADO Den Haag er de juiste dingen aan het gebeuren zijn.

Nieuw: Samy Bourard heeft vandaag zijn vertrek bij ADO Den Haag via instagram aangekondigd. Bourard kwam aan het begin van het seizoen terug naar ADO Den Haag maar wist niet de onbetwiste basisspeler te worden waar ADO en hij zelf op hoopten. Hij zou gaan spelen bij Hapoel Hadera in Israël.

Nieuw:Hervé Matthys zou zijn loopbaan vervolgen bij Beerschot. Erg jammer dat de 26 jarige centrale verdediger verkast want het afgelopen seizoen was hij een van de meeste stabiele spelers in de selectie van ADO Den Haag. Een echte aanwinst voor de ploeg.

Nieuw: Ricardo Kishna heeft bij Omroep West aangegeven ADO Den Haag te gaan verlaten. Kishna gaf al eerder aan geen aanknopingspunten te zien bij ADO Den Haag en lijkt voor een avontuur in het buitenland te gaan.

Het gerucht dat Daryl Janmaat technisch directeur zou worden ging al langer rond. Het lijkt er nu echt van te gaan komen. Janmaat, die geen ervaring heeft op dit front, kan natuurlijk terugvallen op zijn agent Rob Jansen. Het eerdere gerucht ging al dat de zoon van Rob Jansen, Michael, de nieuwe td zou worden. Dit werd ontkend door alle betrokkenen. BEVESTIGD DOOR ADO DEN HAAG 22-06-2022


ADO Den Haag heeft Thomas Verheydt, een voor ADO begrippen, fantastische aanbieding gedaan zijn contract open te breken en nog minimaal een jaar te blijven.

Gregor Breinburg in actie

Jamal Amofa kwam eerst niet in de plannen van de club voor maar heeft zich zodanig in de kijker gespeeld de laatste maanden dat ADO gek zou zijn deze verdediger niet langer aan zich te binden.

Gregor Breinburg heeft een aanbieding gekregen langer te blijven. De speler heeft deze aanbieding in beraad.

Ongeloofwaardig

Nieuw
Daryl Welker zou in beeld zijn bij ADO Den Haag om de positie centraal achterin te gaan overnemen van de vertrekkende Hervé Matthys. De speler is afkomstig van Roda JC maar dit gerucht krijgen we niet elders bevestigd. Is inmiddels een feit en staat onder de waarschijnlijkheden.


Jordy Wehrman, zoon van Johan Wehrman, via Feyenoord naar FC Luzern. Zou in beeld zijn bij ADO Den Haag.

Tommie Beugelsdijk, ging van ADO naar Duitsland, kwam terug, ging daarna naar Sparta waar met de komst van Maurice Steijn geen plek meer voor hem lijkt te zijn.

Ricardo Kishna zou tot een langer verblijf moeten worden verleid, hetzelfde geldt voor Hervé Matthys. Dat deze twee langer bij ADO Den Haag blijven is nagenoeg uitgesloten.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten