Gelijkspel voor ZVV Den Haag

Na weer een week puzzelen om de selectie op peil te krijgen stond vrijdag de wedstrijd tegen White Stones uit Egmond aan zee op het programma. De mannen van Gerald Baars hadden wat goed te maken want de vorige wedstrijd tegen de tegenstander was weliswaar geflatteerd verloren gegaan.

De Hagenaars begonnen wat onwennig aan de wedstrijd en dat had als gevolg dat White Stones gelijk het initiatief nam en redelijk snel op een 0-1 voorsprong kwam. ZVV schrok eindelijk wakker en begon nu zelf ook kansen te creëren en nam het initiatief over. Shwendell Cijntje maakte met een weergaloze actie de verdiende gelijkmaker op dat moment 1-1. Maar zoals vaker in het voetbal kansen creëren is mooi maar ze afmaken is een ander verhaal. White Stones wist er wel raad mee en plotseling stond er 1-3 op het score bord. Toch bleef het team uit Den Haag gedisciplineerd spelen. Bij één van de aanvallen werd Djamairo Richters onderuit getrokken in de cirkel, strafschop. Djamairo nam deze zelf en schoot de bal  gedecideerd in het doel 2-3. Net voor rust trok Brahim Saidi uit een moeilijke hoek via het been van tegenstander de stand gelijk 3-3.

Na rust ongeveer hetzelfde spelbeeld. Kansen over en weer ,keepers werden volop aan het werk gezet.
Het meeste balbezit en de betere kansen waren voor de thuisploeg maar de stand bleef gelijk. Tot vier minuten voor het einde Faisal Karoumi met een mooie actie en met een schitterend schot de 4-3 maakte.
Den Haag leek de buit binnen te hebben maar helaas White Stones strafte een fout direct af 4-4. De laatste minuten was een beetje tegenstrijdig je zag bij beide ploegen de wil om te winnen maar ook de angst om te verliezen. Beide teams hadden vorige week een ruime nederlaag geleden. Zo eindige deze overigens sportieve wedstrijd onder leiding van de heren Azarfane en Lautenbach in een gelijkspel.

Volgende week de uitwedstrijd bij AGOVV in Apeldoorn.

Redactie: ZVV Den Haag