GDA wint ook laatste competitieduel

GDA trad zaterdag 27 mei op vreemde bodem aan tegen het al gedegradeerde Quick Steps, na een 0-4 voorsprong bij rust eindigde het eenzijdige duel in een 0-9 overwinning.

Vandaag besparen wij u een uitgebreid verslag en vermelden we wel de doelpuntenmakers. Daarna zullen wij u bijpraten over het vervolg dat nacompetitie heet.

Doelpuntenmakers Quick Steps 1 – GDA 1

0-1 Mark Okhuizen

0-2 Jeroen Mantel

0-3 Michael van Zwam

0-4 Bradley Schoemaker

0-5 Arnout Ooijevaar

0-6 Michael van Zwam

0-7 Jayden van Zoelen

0-8 Tim aan de Wiel

0-9 Michael van Zwam

Door dit resultaat eindigt GDA, nadat het de tweede periode al won, ook bovenaan in de derde periode en sluit het als nummer twee de reguliere competitie af. 

De 1e periode nekte, net als vorig jaar, ook deze competitie de Loosduiners om echt mee te doen om de titel in de vierde klasse, eigenlijk verliep deze competitie vergelijkbaar als het vorige seizoen. Ook in het seizoen 2021-2022 won GDA na een desastreus verlopen 1e periode de tweede periode en eindigde het na een sterke eindsprint ook in de derde periode bovenaan. Echter was het na de eerste ronde in Gouda meteen over toen het van vv Gouda verloor. 


Nu slaat GDA als hoogst genoteerde periodekampioen de eerste ronde over en volgt er op 10 juni een thuisduel tegen de winnaar van de wedstrijd Fc Maense-Vredenburch (gespeeld op 3 juni op het terrein van Fc Maense). 


Op zaterdag 10 juni speelt GDA dus in de 2e ronde met als inzet een finaleplaats op neutraal terrein op zaterdag 17 juni. Genoeg ingrediënten om oude tijden te doen herleven en hopen we dat buiten de trouwe supporters de oudere GDA supporters, ook voor een voetbalwedstrijd, de weg naar Sportpark Madestein weer kunnen vinden.

Redactie en foto’s: Bon van Gaalen

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten