Forum Sport sluit seizoen af met (fantastische) familiedag

Het meest succesvolle seizoen ooit van Forum Sport en zijn rechtsvoorgangers, waarin tevens het 25-jarig jubileum werd gevierd, werd zaterdag afgesloten met de traditionele Familiedag. ’s Ochtends was er een sportdag voor de jeugd en ’s middags een 7×7 toernooi voor familieteams en prestatieve teams. Jong en oud waren massaal aanwezig.

Muziek, foodtrucks en het zonnetje zorgden voor een geweldige sfeer. Voorzitter Mark van den Honert zette diverse mensen in het zonnetje en reikte, samen met wethouder Astrid van Eekelen, eretekenen uit aan Marcel l’Ami (Forum Sport legende), Jan Hendriks en Frans Smits (beiden lid van verdienste).

Ook werden de kampioenen gehuldigd: diverse jeugdteams, Vrouwen 1 (kampioen en promotie Eerste Klasse) en het eerste elftal (kampioen, promotie Vierde Divisie, winnaar Sir Winstoncup bereiken KNVB-bekertoernooi ’24-’25). Een fantastische dag werd afgesloten met een spetterend optreden van niemand minder dan Mart Hoogkamer waarna het publiek tevreden huiswaarts keerde. Hulde aan alle vrijwilligers!

Foto’s: Ap de Heus

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten