Feestelijke opening door de wethouders Anne Mulder en Hilbert Bredemeijer van kunstgrasveld Duindorp SV

Eindelijk een nieuw kunstgrasveld voor Duindorp SV, maar…de verlichting ontbreekt nog

Nico Mos

Het was afgelopen zaterdag een drukte tot en met op het complex van v.v. Duindorp SV. Eindelijk is het nieuwe kunstgrasvel op geleverd, maar moet er vroeg getraind worden, omdat het licht nog ontbreekt. Voor de wedstrijd Duindorp SV – Monster verrichtten beide wethouders met voorzitter Arie Verbaan de aftrap.

Alvorens de officiële opening plaatsvond nam voorzitter Arie Verbaan eerst afscheid van drie clubspelers die jarenlang actief geweest zijn bij Duindorp SV te weten: Pieter Taal, Mike Baak en Marco Harteveld. De voorzitter bedankte ze alle drie en de heren kregen alle drie een cheque van € 750.

Officieel

Ruim voor de aanvang van de wedstrijd Duindorp SV – Monster heette voorzitter Arie Verbaan beide wethouders Anne Mulder en Hilbert Bredemeijer van harte welkom. Voorzitter Arie Verbaan stond nog even stil bij het (te) lange traject dat Duindorp SV heeft afgelegd om tot deze heugelijke gebeurtenis te komen.

De reactie van Hilbert Bredemeijer over het ontbreken van licht masten: “ De vergunning is kennelijk opgeknipt in een vergunning voor het veld en een vergunning voor de verlichting. Het is echt ongelooflijk, want in feite ligt alles klaar. Het is uit onze handen en nu is het wachten op groen licht, vreselijk vervelend dit, maar het gaat er echt komen”.

Daarna werd symbolische de aftrap verricht door de beide wethouders en kon de wedstrijd  Duindorp SV – Monster beginnen gadegeslagen door zeer veel toeschouwers!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten