augustus 18, 2022

FC Zoetermeer start een O18-1 divisie team

Afgelopen periode meldde de commissie Voetbalzaken van FC Zoetermeer regelmatig de komst van nieuwe spelers voor de nieuwe selectie voor komend seizoen. De introductie van een 023 team op divisie niveau heeft veel ex-FC Zoetermeer jeugdspelers doen besluiten om terug te komen naar het sportpark in Rokkeveen.

De combinatie van een compleet nieuwe jeugdopleiding, de ambitie om binnen 5 jaar een stabiele 2e klasser te zijn en de nieuwbouw die op korte termijn moet gaan starten zijn o.a. positieve redenen dat FC Zoetermeer volop in de spotlight staat.

“ We zijn erg blij dat we kunnen melden dat we in het nieuwe seizoen ook een 018-1 team kunnen presenteren op divisieniveau“ meldt Peter Lieffering namens de commissie Voetbalzaken. “Dit team is belangrijk om het niveau van de bovenbouw te garanderen, zeker nu er ook een 023 team op divisienivau is. Hiermee kunnen we een continue stroom van kwaliteitsspelers blijven leveren in de toekomst aan Zaterdag 1. Met dit nieuwe team komt FC Zoetermeer op drie divisieteams voor komend seizoen hetgeen een bevestiging is dat we op de goede weg zijn”, vervolgt Peter.

Heb je interesse om deel uit te maken van de 016-023 divisie opleiding?
Meld je dan aan via voetbalzaken@fczoetermeer.nl

Deel dit artikel met anderen:

Geef een antwoord

Laatste berichten