september 26, 2022

FC Zoetermeer heeft twee nieuwe hoofdsponsors

FC Zoetermeer is als vereniging zeer verheugd om in deze tijd twee geweldige hoofdsponsors te mogen presenteren waarmee zij als vereniging een partnership voor vier jaar aangaan.

Na een aantal gesprekken tussen FC Zoetermeer en beide sponsors, waarbij de plannen en ambities van FC Zoetermeer uiteengezet werden, was het voor UITZENDBUREAU SOLUTIONS en FG CLINIC snel duidelijk. Zij willen graag hun bijdrage leveren aan het verwezenlijken van deze plannen.

Uitzendbureau Solutions is sinds 2002 actief in het bemiddelen van kwalitatief personeel in diverse branches. “Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen en zorgen steeds weer voor gerichte oplossingen” is het motto van Uitzendbureau Solutions. Dagelijks zijn via Solutions uitzend- en detacheringsbureau zo’n circa 2000 flexwerkers aan de slag.

Uitzendbureau Solutions is geen onbekende voor FC Zoetermeer. Tien jaar geleden waren zij enkele seizoenen lang reeds sponsor van een aantal jeugdteams binnen de vereniging. Maar vanaf komend seizoen 2022-2023 zijn zij Hoofdsponsor van FC Zoetermeer. 

Uniek is dat met de introductie van het nieuwe clubtenue komend seizoen van kledingmerk Robey de naam SOLUTIONS voorop alle speciaal ontworpen wedstrijdshirts van alle teams van FC Zoetermeer zal prijken.

Met de marketingafdeling van Uitzendbureau Solutions is de afgelopen periode veel contact geweest om buiten het tenue veel leuke ideeën uit te werken waar alle leden van FC Zoetermeer de komende jaren profijt van zullen hebben. Dit zal al bij de start van het nieuwe seizoen zichtbaar zijn.

FG Clinic is de andere nieuwe hoofdsponsor van de Zoetermeerse club.

FG Clinic is dé on-Nederlandse conceptstore van beauty expert Firdevs Gol. Naast heerlijke gezichtsbehandelingen en huidverbeteringsbehandelingen met producten van Meso-estetic en de nieuwste hightech-apparatuur, zoals de Genesis en Lumi8, is Firdevs gespecialiseerd in het creëren van de mooiste wenkbrauwen; van PMU powder brows tot een prachtige browlift.

In Oosterheem op de Willem Deeslaan 212 te Zoetermeer is de schitterende salon van Firdevs te vinden. FG Clinic zal de komende vier jaar als rugsponsor prominent op alle wedstrijdshirts van FC Zoetermeer staan.

Met beide sponsors zal binnenkort een uitgebreid interview te lezen zijn op de website van FC Zoetermeer.


SOLUTIONS UITZENDBUREAU B.V.
Jogchem van der Houtweg 8c
2678 AG De Lier
0174-512 554
info@solutionsteam.nl
www.solutionsteams.nl


FG CLINIC

Willem Dreeslaan 212

2729 NJ Zoetermeer

06-82 37 68 76

firdevs@fgclinic.nl

www.fgclinic.nl

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten