FC Westland wint van achtervolger ZVV Den Haag

De zaalvoetballers van FC Westland rekenden met een 9-7 overwinning vrij gemakkelijk af met het 2e van ZVV Den Haag. De wedstrijd tussen de op basis van verliespunten nummer 1 en de nummer 4 van de topklasse B leek garant voor spektakel, echter kwamen de Hagenezen zonder wissel opdagen. De ploeg van James Dhanai kwam snel op een 2-0 voorsprong via 2 doelpunten van Mo Maatoug. Fouten aan Westlandse zijde leidde tot een 2-2 gelijke stand door 2 doelpunten van Mo El Osrouti. FC Westland wist pas aan het einde van de 1e helft gebruik te maken van een vermoeid ZVV Den Haag en liep zo uit naar een 5-3 ruststand.

Beide teams wisten in een matige 2e helft nog viermaal te scoren wat resulteerde in een 9-7 overwinning voor de Westlanders. FCW hield een zeer vermoeid ZVV Den Haag in leven, maar had het wel lastig met de klasse van Mo El Osrouti, die met 4 doelpunten de grote man was aan Haagse kant. Brahim Saidi,John Poeran en Anass el Jaouhari maakten allen met 1 treffer de 7 vol voor ZVV Den Haag. Voor FC Westland wist Yassin Irzi 3 keer te scoren, Mo Maatoug en Kamal Amheye volgden zijn voorbeeld 2 maal en Rafik El Osrouti en Melvin Vissers maakten met beiden 1 doelpunt de 9 vol.