FC Westland verliest fors van OS Lusitanos

De zaalvoetballers van FC Westland traden vrijdag aan tegen OS Lusitanos. De ploeg uit Amsterdam doet bovenin mee in de Eerste divisie, waar FCW zich moet richten op het ontlopen van degradatie. Eerder dit seizoen zag FC Westland in een spectaculaire wedstrijd de winst in de laatste minuut aan de neus voorbij gaan toen de Amsterdammers nog 8-8 scoorden. Nu in de hoofdstad hadden de Westlanders weinig in te brengen en verloren met 9-2.

Na een sterke start van de Westlanders, met vele niet tot goal bekroonde kansen, waren het de Amsterdammers die in de omschakeling FCW de baas waren. Na een 2-0 achterstand voor FC Westland was het Mo Mouchin die vanuit de aftrap iets terug wist te doen. OS Lusitanos wist vervolgens de ruststand naar een comfortabele 4-1 te brengen. Ondanks goede moed vanuit de Westlanders wist het weinig potten te breken in de tweede helft. De Amsterdammers wisten mede door tien meter trappen en een rode kaart (na 2 gele kaarten) van James Dhanai de wedstrijd met 9-2 te winnen. Karam Boukhari scoorde het tweede doelpunt aan Westlandse kant.

A.s. vrijdag 27 januari zal FC Westland uit een ander vaatje moeten tappen. Dan speelt het om 21:30 thuis tegen White Stones in sporthal Hoge Veld. Tegen de ploeg uit Egmond aan Zee kwam FCW al 2 maal eerder uit dit seizoen. In Noord Holland werd er met 3-2 verloren. Maar in Poeldijk werd de bekerwedstrijd met 5-3 in winst omgezet.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten