FC Westland heren 1 loopt tegen 1e nederlaag aan

De zaalvoetballers van FC Westland liepen in de 9e wedstrijd tegen het 1e puntverlies op. Op bezoek bij HBSS werd met 3-1 verloren. Bij rust keek de Westlandse ploeg al tegen een 1-0 achterstand aan. Op verliespunten moet FC Westland nu het Goudse Watergras naast zich aan kop dulden. HBSS klom door de zege naar de 3e plaats.

Morad Naimi nam de honneurs waar van de afwezige coach James Dhanai, die vanwege studieverplichtingen zijn stempel niet op het team kon drukken. FC Westland leek daardoor toch wel iets van streek. Een tegenvaller was dan ook dat de ervaren krachten de ploeg niet op sleeptouw wisten te nemen tegen een team wat uit een gesloten verdediging loerde op de counter. HBSS kwam er dan ook snel uit bij balverlies en de snelle counter was 3 maal succesvol. Na een 1-0 achterstand, had FC Westland ook best wel goede kansen, maar was het ongelukkig in de afwerking. Ook de creativiteit ontbrak om de gesloten verdediging van HBSS te slechten. Pas bij de 3-0 achterstand wist Rafik El Ousrouti de Westlandse eer te redden. Dat was in de slotminuut tijdens een man meer situatie.

FC Westland speelt 11 en 18 maart wederom een uitwedstrijd in Rotterdam. Middenmoters Maense en Rotterdamse studenten zijn dan de te kloppen ploegen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten