FC Westland behaalt monsterscore

Op vrijdag de 13e behaalde FC Westland een 13-0 zege op Maense. Het betekende de 14e zege dit seizoen en een fikse opsteker voor de topper maandagavond tegen medekoploper Watergras. De Goudse opponent kende een slechte generale. In eigen huis werd de wedstrijd tegen HBSS ,45 seconden voor tijd, bij een 7-8 tussenstand gestaakt waarbij ook 2 spelers van Watergras met een rode kaart bestraft werden.

FC Westland begon sterk en gaf weinig weg. Na een 5-0 bij rust liep ook de 2e helft de score gestaag op. Normaliter laat FC Westland de teugels wat vieren bij een ruime voorsprong maar afgelopen vrijdag ging het vol door tot 13-0. Ook tot vreugde van keeper Barry Botman en 2e keeper Houdayfa Boutasgount. Laatstgenoemde neemt gewoontegetrouw de plek in van Botman bij een ruime voorsprong. Invalcoach Richard vd Heyden toonde zich na afloop ook blij met de werklust van zijn team en vooral ook de honger naar een goede teamprestatie. Van der Heyden verving coach James Dhanai die studieverplichtingen had om zijn hogere futsalcoach diploma te halen. Dit diploma is noodzakelijk om ook FC Westland te kunnen blijven coachen als de ploeg komend seizoen zal promoveren naar de 1e divisie. Dit komt steeds dichterbij, een zege maandagavond op Watergras maakt dit zo goed als zeker.

Melvin Visser was met 3 treffers het best op dreef. Yassin Irzi, Mo Maatoug ,Rafik El Osrouti,Mounir Faloun en Kemal Amheye maakten allen met 2 treffers de 13 compleet.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten