Update: FC Hollywood achter de Duinen:Giovanni Franken praat met toekomstige ADO spelers, Joris Matthijssen nieuwe technisch directeur.De geruchten rond ADO op een rij

Update: Ons clubje blijft in de belangstelling staan van alles en iedereen. Zo kwamen diverse media met de mededeling dat Joris Matthijssen wel eens de technisch directeur zou willen worden. Matthijssen sneuvelde bij Willem II omdat hij Fred Grim bleef steunen en uiteindelijk zelf het veld moest ruimen.

Ook werd gisteren gemeld dat Giovanni Franken al met spelers aan het praten zou zijn voor volgend seizoen en daarmee voorgesorteerd zijn om de klus van hoofdtrainer weer op te pakken.

Ouder nieuws

Update: Chris Woerts wist woensdagmiddag te melden dat Marcus Keane de nieuwe directeur van ADO Den Haag zou worden echter is dit toch niet het geval. Wij waren sinds vorige week er stellig van overtuigd dat Natascha van Grinsven de nieuwe directeur van ADO Den Haag wordt en de afgelopen week zijn wij alleen maar meer overtuigd geraakt daarvan. Via diverse bronnen hebben wij vernomen dat toch echt Natascha van Grinsven de nieuwe directeur wordt.

Afgelopen maandag viel het doek definitief voor ADO Den Haag. Ook volgend seizoen speelt onze plaatselijke trots weer in de Keuken Kampioen divisie en als we de wandelgangen, die zich over het hele internet uitstrekken, mogen geloven dan gaat het volgend seizoen over een compleet andere boeg. Een jonge boeg waarbij spelers halen niet meer de hoogste prioriteit zal zijn van de club.

Even een rondje langs de voetbalwebsitesvelden:

De geruchten gaan van Danny Buijs en Giovanni Franken tot en met Lee-Roy Echteld en volgens FC Update wordt de laatste de trainer van ADO Den Haag. Ten aanzien van de zo fel begeerde Technisch Directeur wist Chris Woerts afgelopen maandagavond te melden dat Marc Ruijl (familie van), de topscout van Feyenoord, de overstap maakt naar het kantoor van ADO Den Haag. Met de plannen voor verjonging zou dit in onze ogen een grote slag zijn.

En als laatste de opvolger van Edwin Reijntjes, de directeur zou al eerder vertrekken maar bleef toch, toen zou hij weer vertrekken maar bleef weer, uiteindelijk koppelde Reijntjes zijn lot aan dat van Advocaat en omgekeerd, en is het vertrek aanstaande. Op 19 mei zou de nieuwe algemeen directeur worden benoemd en de usual suspects als Justin Goetzee en Matthijs Manders komen dan als eerste voorbij echter worden de geluiden rondom een vrouwelijke directeur steeds sterker en zou ADO Den Haag een vrouwelijke directeur krijgen. Gezien de grote liefde voor het vrouwenvoetbal van zowel Bolt als Globalon (ADO zit in een transitie van de een naar de ander) zou dit een stunt van de bovenste plank zijn. Natascha van Grinsven zou ADO aan de hand moeten nemen en de club naar een andere huishouding brengen om op die manier, met inpassing van veel meer eigen jeugd, de club weer naar nieuwe glorietijden moeten gaan leiden. Overigens lijkt van Grinsven niet de beste kaarten te hebben en zou een echte zwaargewicht op de rol staan als Algemeen directeur.

Overigens volgen de geruchten elkaar in snel tempo op en wordt nu ook een directeur van een eredivisieclub aan ADO gelinkt.

Of het waar is? We zullen het op 19 mei gaan meemaken.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten