september 24, 2022

Eilke de Boer (vv Schipluiden) krijgt lintje

Vandaag was het lintjesregen en in die regen was ook Eilke de Boer de gelukkige. Eilke is al zijn leven lang verbonden aan vv Schipluiden en de voorlopers er van. Eilke was teammanager (vroeger heette dat leider) van diverse elftallen waaronder het eerste elftal waarin ikzelf een aantal jaren mocht spelen.

Eilke is een vrijwilliger voor Schipluiden zoals ik die iedere club toewens. Altijd klaarstaan voor iedereen, meedoen als het kan, boven de discussie staan als het moest. In heel mijn voetballeven kom je duizenden mensen tegen en toch, in ieder geval bij mij, zijn er slechts enkelen die bij mij een speciale plek hebben. Eilke is er daar absoluut een van.

Toen ik verhuisde naar het pittoreske Den Hoorn en besloot op de zaterdag te gaan spelen meldde ik mij bij Eilke aan. Er was meteen een klik en toen ik op het Buitenhof mijn overschrijvingsformulieren inleverde bij Eilke merkte ik de warmte op bij hem. Als Hagenees tussen alle “boertjes van buutn” zou nog een hels karwei worden maar Eilke wist alle plooien glad te strijken en zorgde ervoor dat ik me enorm welkom voelde en nog steeds voel bij de geel blauwen. Lief en leed gedeeld maar altijd weer het optimisme dat boven kwam.

Eilke met vrouw Corry bij de burgemeester

Ik wil namens hethaagsamateurvoetbal.nl maar ook namens mezelf Eilke van harte feliciteren met deze prachtige onderscheiding die echt ongelooflijk verdiend is.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten