Eerste wedstrijden Flynth Westland Cup 2023 gespeeld

Dinsdag 13 december 2022 is de 50e editie van de Flynth Westland Cup gestart.

Zaterdagderdeklasser MVV’27 uit Maasland speelde thuis tegen zaterdagtweedeklasser Westlandia uit Naaldwijk: 5-2. Na de 1-0 van Dennis Louter kwamen de Naaldwijkers weer terug in de wedstrijd door een doelpunt van Dennis Verbeek. Vervolgens liep de thuisploeg in de tweede helft uit naar een 3-1 voorsprong door doelpunten van Cor Verboon en Bouke Schippers. Yordi van Beek deed op dat moment weer wat terug voor de gasten: 3-2. Maar MVV’27 wist nog tweemaal het net te doen bollen. Michaek Berrevoets en Wouter van Alphen tilden de stand naar 5-2.

Donderdag 15 december 2022 kwamen de koploper van de zaterdag 3e klasse B Sportclub Monster en 4e Divisionist FC ‘s-Gravenzande tegen elkaar in actie: 0-3. Bij rust stonden de gasten al met 0-2 voor door doelpunten van Casper Zwaanswijk en Sil van Ooijen. In de tweede helft maakte Angelo Zwirs er ook nog 0-3 van.