Voorbeschouwing finales Nacompetitie. BSC’68, Quick Steps, DSO en HVC en Rvc Celeritas maken zich op voor wedstrijd van het jaar

De finalewedstrijden van de nacompetitie worden allemaal op neutraal terrein gespeeld.

2e klasse – 1e klasse
DSO – HVC’10 aanvang 14.30 uur, locatie DHC, Brasserskade, Sportring 2, 2616 LK Delft
Voor zo een wedstrijd past natuurlijk het prachtige hoofdveld van DHC. Erg fijn dat we in onze regio dit soort locaties hebben. DSO en HVC’10 maken zich op voor een finale die alle kanten op kan. Thuis won DSO met 3-0 van HVC’10 in de competitie en in diezelfde competitie won HVC’10 met 3-0 van DSO. Zegt u het maar. DSO bereikte de finale via CION en Papendrecht, HVC’10 deed dat via Sparta en Heinenoord.

4e klasse – 3e klasse

BSC’68 – OHVV locatie CVV Zwervers, Couwenhoekseweg 1, 2904 XZ Capelle aan den IJssel
BSC’68 startte goed maar zakte gedurende de 2e periode weg maar richtte zich aan het einde van het seizoen weer op. De ploeg kende via Teylingen (1-2) en SCH’44 (1-2) een zware route naar de finale, mist 4 basisspelers en veel supporters vanwege het jeugdkamp op de club. OHVV wist zowel Loosduinen als WFB met 2-0 te verslaan en is een geduchte tegenstander.

Quick Steps – FC Maense bij BVCB, Sportpark Sporthoek, Sporthoekpad 1, 2661 GV Berschenhoek. Arbitraal trio is scheidsrechter Jeroen Achterberg geassisteerd door Manuel Lopes en Suliman Ifrandi
Kansloos leek de ploeg bij SV Gouda, 2-0 achter en te weinig in te brengen. Na de 2-1 draaide de rollen om, maakte de ploeg 2-2 en wist het met strafschoppen te winnen. Zaterdag middag wacht Fc Maense dat Vredenburch met 0-6 versloeg. De ploeg van Eki Korte is dus gewaarschuwd.

RVC/ Celeritas – Excelsior ’20 bij Excelsior Maassluis, Lavendelstraat 2, 3142 NC Maassluis
RVC Celeritas speelde tegen ’s Gravendeel misschien wel de meest spectaculaire wedstrijd van de laatste jaren. 5-4 na verlenging, met 10 man en zonder keeper. Een verhaal dat in een boek niet zou misstaan. Maar al dit moois is niets waard als er tegen Excelsior ’20 niet wordt gewonnen. Excelsior ’20 speelde nog niet zo lang geleden in de hoofdklasse zondag, zakte af en maakte net voor Corona de overstap naar de zaterdag. In de 4e klasse G werden de Schiedammers 4e op een straatlengte achterstand op kampioen Victoria ’04. Of dat iets zegt, we gaan het op het prachtige complex van Excelsior Maassluis aanschouwen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten