DWO zaterdagselectie sluit seizoen af

Gisteravond was de (traditionele) seizoensafsluiting van de Zaterdag senioren selectie van s.v. DWO. Een avond waarbij – onder het genot van een hapje en drankje – de stafleden in het zonnetje werden gezet voor hun inzet gedurende dit bewogen seizoen. Namens het bestuur sprak ook Edgar Pors nog enkele lovende woorden richting staf én spelers. Wat begon als een onmogelijke opgave (DWO 1 stond 11 wedstrijden voor het einde op de laatste plaats), eindigde in niet alleen lijfsbehoud, maar zelfs een periodetitel en nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Een meer dan puike prestatie!

Naast de sportieve wederopstanding wilde het bestuur nog specifiek stilstaan bij het feit dat staf en spelers door deze eindsprint ook weer een vuurtje van trots en beleving hebben weten aan te ontsteken in de club: het was drukker langs de lijn DWO-supporters (jong als oud), vuurwerk, rookpotten, spandoeken… alsook gezelligheid tijdens de 3e helft met de drie punten in de tas. 

Via deze weg nogmaals dank aan Jean-Louis da Costa Gomez en Wouter van Ginkel dat zij ingestapt zijn als interim trainersduo en met de al zittende staf en spelers dit bewerkstelligd hebben. Knap staaltje teamwork! 🔥 

Naast een hapje en een drankje werd er ook nog aan oud-Hollands bingo gedaan; Jean-Louis maakte daar zoals altijd een feestje van!
Voor de staf en spelers van de DWO Zaterdag senioren selectie: geniet van de zomervakantie en tot snel in de voorbereiding richting volgend seizoen. En aan die ons verlaten: veel succes in de verdere sportieve carrière. En onthoud goed:

‘’Eens een DWO’er, altijd een DWO’er’’

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten