Duindorp SV behoudt grotendeels dezelfde selectie na succesvol seizoen

Trainer Martin Abbenhuis kan al vroeg vooruitkijken naar het volgende seizoen, aangezien vrijwel de gehele selectie die momenteel een fantastisch seizoen doormaakt, ook volgend seizoen de blauw-witte clubkleuren zal verdedigen.

Na uitvoerige gesprekken met de spelers heeft de technische staf vastgesteld dat de huidige selectie met trots voor Duindorp SV speelt en het overgrote deel ervoor heeft dan ook gekozen om ook in het seizoen 2023/2024 te blijven voetballen voor Duindorp SV. Met enkele welkome versterkingen kan trainer Martin Abbenhuis nu al met vertrouwen vooruitkijken en beschikken over een sterk team.

Afgelopen week kwam ook het nieuws dat keeper Jack Morauw, ondanks eerdere berichten, heeft besloten om toch nog minstens een seizoen bij Duindorp SV te blijven in plaats van over te stappen naar Die Haghe. “Duindorp SV is meer dan een club. We hebben een geweldig en vooral gezellig seizoen achter de rug, en we zijn binnen de selectie elkaars beste vrienden geworden.”

Naast dit fantastische nieuws heeft ook Benito Bodmann besloten om af te zien van zijn overstap naar DHC. “Ik beleef ontzettend veel plezier bij Duindorp SV, wil graag promoveren en de beker van de Halve Maan Cup binnenhalen.” Hiermee behoudt de selectie een belangrijke schakel die dit seizoen mede verantwoordelijk en zelf verantwoordelijk was voor vele doelpunten.

Het bestuur is verheugd over dit nieuws en waardeert het werk van de technische staf enorm. Ze zijn dankbaar dat de spelers trots zijn om het blauw-witte tenue te dragen. Het bestuur kijkt dan ook uit naar een spannende ontknoping van het huidige seizoen en mogelijk een nog mooier vervolg in het komende seizoen!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten