DSVP wint bij Laakkwartier

Het begin van de wedstrijd was wat afwachtend. Echte kansen waren er niet, op wat afstandsschoten van Laakkwartier na. Rond de 30e minuut begonnen beide teams meer aan te vallen. DSVP had 2 grote kansen. Maar deze werden goed verdedigd door Laakkwartier.

Na de rust startte DSVP beter dan het de éérste was begonnen. Rick de Bruijn werd vlak na rust in het 16 meter gebied onderuit gehaald, de scheidsrechter zag daar geen overtreding in. In de 59e minuut was het raak. Stan won de bal van de rechtsback en na een één tweetje met Ed kon Stan oplopen en een goede voorzet op Rick de Bruijn leveren. Rick de Bruin schoof de bal keurig in de linkerhoek. In de 67e minuut kwam DSVP op 0-2. De rechtsback van Laakkwartier speelde de bal te kort terug op de keeper waardoor Ed er tussen kon komen. Daarna omspeelde hij de keeper en kon hij de bal in een leeg doel schuiven.

Na de 2-0 probeerde Laakkwartier nog een aansluitingstreffer te forceren, maar Bjorn pakte de ballen goed of keek ze naast/over. De wedstrijd werd hierna afgesloten. DSVP speelt zaterdag de laatste wedstrijd thuis voor de winterstop tegen Blauw Zwart die 12e staan in de competitie.

Redactie en foto’s: Richard de Niet / DSVP

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten