DSVP komt tekort en mist promotiekans

In de eerste helft kon DSVP het nog wel bijbenen met was kansjes. Maar je kon zien dat Duindorp, met de sfeeracties, gebrand was om deze wedstrijd te winnen.

Duindorp nam duidelijk het voortouw en na het slim uitspelen van de DSVP verdediging scoorde Duindorp de 1-0.  Er was nog een kopbalkans van Nick van der Eijk maar deze kwam in handen van de keeper. Rust 1-0

De tweede helft begon met een optisch overwicht voor DSVP, maar tot echte kansen leidde dat niet. Na een kwartier maakte de spits van Duindorp de 2-0. Met nog twintig minuten voor tijd ging DSVP met een extra voorhoedespeler en een achterhoede van drie man spelen.

De achterhoede van Duindorp, continue met 5 man, bleef heer en meester. Via twee counters van Duindorp en communicatieproblemen in de achterhoede van DSVP, maakte Duindorp de 3-0 en de 4-0.

Kort daarop floot de scheidsrechter voor het einde.

Duindorp kon gaan feestvieren en zullen binnenkort promotiewedstrijden spelen. DSVP zal volgend seizoen weer spelen in de derde klasse.

Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen, dat weer wat debutanten liet zien. Het was een seizoen van vallen en opstaan. We zijn van de degradatie plaatsen teruggekomen tot de vrije zone met nog kans op promotie. Helaas is dit niet gelukt mede door de vele blessures. Er waren verrassende uitslagen zowel positief als negatief. Al met al weer een leerzaam seizoen, waar we volgend seizoen verder op kunnen bouwen.

Iedereen een prettige vakantie en tot volgend seizoen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten