september 26, 2022

Dorpentoernooi Pijnacker-Nootdorp 23 augustus van start bij SV Nootdorp

Dit jaar heeft SV Nootdorp het genoegen om het jaarlijks terugkerend dorpentoernooi te organiseren op 23 en 27 augustus 2022. Na het cancelen van het toernooi van afgelopen jaar vanwege Corona, kijken we er nóg meer naar uit om van dit evenement een feestje te maken! Er zal zaterdag dan ook voor wat entertainment gezorgd gaan worden. SV Nootdorp heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat veranderingen ondergaan, zo is er een nieuw kleedkamergebouw (voornamelijk door vrijwilligers gebouwd )en het hoofdveld heeft een grote transformatie van gras naar het gewenste kunstgras ondergaan. Daarnaast heeft het 1e elftal tot het laatste moment meegedongen om een plek in de Hoofdklasse, dit is helaas niet gelukt, maar er staat weer een mooie competitie met veel derby’s te wachten. Al met al, goede ontwikkelingen voor de club en een 1e elftal dat weer bovenin mee wil gaan draaien. We zijn dan ook erg trots om deze positieve veranderingen aan iedereen te laten zien.

Namens de deelnemende verenigingen en de organisatie bedanken we onze hoofdsponsor van het toernooi Sabine Zondag van Plus Pijnacker voor haar support en enthousiasme om ook deze editie weer tot een succes te maken.

Het dorpentoernooi is jaarlijks een mooie graadmeter voor de clubs om te kijken hoe ze er voor staan. Daarnaast is het altijd leuk om met een gezonde, sportieve strijd uit te maken wie zich het komende jaar de kampioen van Pijnacker-Nootdorp mag noemen! Hier hoort dan uiteraard ook de bekende wisselbeker bij.

Het speelschema ziet er als volgt uit:

23 augustus – 20.00 uur

DSVP – RKDEO

SV Nootdorp – Oliveo

27 augustus – 14.30 uur

DSVP – Oliveo

SV Nootdorp – RKDEO

Foto: Archief

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten