september 27, 2022

Die Haghe zet meiden in de spotlight

Op de foto van links naar rechts
Julia, Kornelia, Jasmijn, Bodhi & Anne

Dat er meer dan 250 meiden/dames bij sv Die Haghe voetballen is inmiddels bekend. Het overgrote deel van de meiden speelt in de meidencompetitie, maar ook een aanzienlijk aantal speelt “gewoon” bij de jongens.

Een aantal van deze meiden willen we door hun buitengewone prestaties extra in de spotlights zetten.

#Jasmijn Windhorst, Technisch, tactisch en qua motoriek buitengewoon begaafd. Afgelopen seizoen uitkomend in onze JO14-1 (3E divisie) en al jaren vaste waarde bij de KNVB en ADO Futures. Maakt na 6 jaar de overstap naar het “echte” ADO en gaat spelen bij de JO16. Uiteraard zijn wij als vereniging hier erg trots op en wensen wij haar veel succes en hebben er alle vertrouwen in dat Jasmijn binnen een aantal jaren ook bij ADO het 1ste team zal halen.

#Kornelia Jedra, laat wekelijks zien waarom ze al 2 jaar gevolgd wordt door de KNVB en inmiddels bij de ADO Futures een vaste keuze is. Zeer talentvol, technische en tactisch zeer sterk en heeft een tomeloze inzet. Naast voetballer ook niet onverdienstelijk bij Taekwondo waar ze meerdere keren Nederlands kampioen in haar leeftijdsklasse is. Komend seizoen speelt Kornelia in JO13-Jong

#Anne Vrolijk, of ze nu hardloopt, korfbalt, surft of voetbalt….. Anne kan het allemaal. 3 jaar geleden het korfbal ingeruild voor het voetbal en dat blijkt een schot in de roos. Technisch sterk, zeer sterk in de duels en zeer leergierig. Komend seizoen zal ook Anne (samen met Kornelia) uitkomen voor de ADO Futures.

Ook Anne is inmiddels opgevallen door de KNVB en heeft een uitnodiging van de KNVB op zak. Anne speelt het komende seizoen bij JO13-1.

#Bodhi Warner, maakte 2 jaar geleden de overstap van het hockey naar het voetbal. Een goede keuze gezien het feit dat ze nu geselecteerd is voor de nieuwe JO13-Jong. Bodhi maakt een stormachtige ontwikkeling mee en is bereidt om hier hard voor te werken. Ook Bodhi is afgelopen week voor de eerste keer uitgenodigd door de KNVB.

#Julia Lopez Simens, eigenlijk pas 1,5 jaar bij onze vereniging en net als Bodhi een “hockeymeisje”. Bij aankomst werd haar talent direct op waarde geschat en is Julia ingedeeld bij onze zeer sterke JO12 lichting. Daar is haar ontwikkeling in een sneltreinvaart gekomen met als resultaat dat ook Julia het aankomende seizoen geselecteerd is voor JO13-Jong. Net als Kornelia, Anne en Bodhi zit Julia in de voorselectie van de KNVB (meiden onder 13)

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten