september 25, 2022

Die Haghe verlengt contract Piet van der Valk

sv Die Haghe is blij om het nieuws naar buiten te brengen dat het contract van onze Hoofd Jeugdopleiding, Piet van der Valk, is verlengd.

In deze rare tijden is het jeugdvoetbal door gegaan, en heeft Piet een belangrijke rol gespeeld in het verder professionaliseren van onze jeugdopleiding. We zien een grote groei in kwaliteit en zijn erg blij met de manier waarop Piet meedenkt over de structuur en de toekomst van de jeugdopleiding. Gesteund door een goed technisch kader maken we hierin mooie stappen.

Piet over de samenwerking: ‘Die Haghe is een familiaire club, waar we stappen willen maken om jeugdteams in de bovenbouw op divisieniveau te krijgen. Dit om de doorstroming van jeugd naar onze selectie te vergemakkelijken. Op dit moment spelen alle selectieteams vanaf de JO13-1 mee in de top van de hoofdklasse en maken we goede stappen richting het bereiken van deze doelstelling’.

Margreet Drijvers, jeugdvoorzitter Die Haghe: ‘Die Haghe staat ook in deze ingewikkelde tijden niet stil, en we zijn erg blij met de ontwikkeling van onze jeugd. We zijn in staat om onze jeugd te faciliteren om te blijven voetballen en zijn erg blij met de rol van Piet. Ook naar de toekomst toe, zien wij veel aanknopingspunten op basis waarvan we kunnen blijven groeien en kijken er erg naar uit om dit samen met Piet te doen’.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten