Denis Luhulima verlengt contract bij Voorschoten’97 (zon)

De technische commissie zondag kan mededelen dat het contract met de hoofdtrainer van de zondagselectie Denis Luhulima met een jaar is verlengd.

Denis heeft aangegeven het nog steeds erg naar zijn zin te hebben bij Voorschoten’97. De spelersgroep heeft ook een positieve terugkoppeling gegeven richting de technische commissie en zo gaat Denis op voor zijn 4e seizoen bij de club.

Over de rest van de staf van de zondagselectie volgt op korte termijn meer nieuws.

Leander van Veen namens de TC:

‘’De spelers zijn nog steeds erg enthousiast over Denis en willen graag met hem door. Denis maakt de groep en de individuele spelers nog steeds beter en hij zorgt met zijn staf voor gezelligheid met een heldere structuur. Daarbij is hij met zijn staf actief bezig om te zorgen voor een doorstroming vanuit de overige jeugdelftallen naar de zondagselectie‘’. Op het spelersfront hebben de meeste spelers tot nu toe aangegeven te zullen blijven. Echter heeft doelman Chris van der Mijn te kennen gegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen met selectievoetbal. De routinier heeft er dan 15 jaar in de selectie op zitten en gaat acteren in het 3e elftal.

Bron: www.voorschoten97.nl
Foto: Archief / Leidenamateurvoetbal.nl

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten