“Dag van de Haagse Voetbalhistorie” op zaterdag 24 augustus bij Duindorp SV

Het voormalige Haagse Voetbalhistorie Toernooi heeft een complete metamorfose ondergaan. Zo is bijvoorbeeld de naam veranderd in “Dag van de Haagse Voetbalhistorie” zodat een ieder uit het voetbalverleden in onze regio zich hiermee verbonden kan vinden.

De locatie van dit inmiddels traditionele evenement is ook gewijzigd. Na het toernooi twee jaar bij v.v. Haagse Hout en dertien jaar bij Hsv VUC te hebben georganiseerd, wordt het dit jaar op zaterdag 24 augustus bij Duindorp SV gehouden.

Het is ons en Duindorp SV alles aan gelegen om er een spectaculaire dag met één groot voetbalfeest van te gaan. Zo beginnen we die dag al om 09.00 uur met een Walking Football toernooi, gevolgd door het unieke toernooi waaraan wederom veel teams van niet meer bestaande voetbalverenigingen uit de Haagse regio meedoen.

Al vanaf januari dit jaar is Duindorp SV vol met de voorbereidingen op dit grote voetbalfeest bezig. Zo wordt er bijvoorbeeld een half speelveld geheel ingericht met een podium, staan- en zittafels en uiteraard een hele lange bar. Hier zal ook de feestavond plaats gaan vinden, waarvoor maar liefst vijf zangers zijn vastgelegd.

Over het gehele terrein zult u ook diverse eetgelegenheden terug gaan vinden en ook een heuse cocktailbar.

Kortom, oude voetbaltijden gaan op zaterdag 24 augustus herleven op het historische “Houtrust”. Kom dus gezellig langs om al je oude voetbalmaten / tegenstanders weer te ontmoeten!

Duindorp SV
Website Haagse Voetbalhistorie

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten