CVV Berkel vrouwen en Sparta Rotterdam spelen gelijk in vermakelijk oefenduel

Op deze zaterdag de laatste oefenwedstrijd voor de herstart van de competitie en hiervoor kwam Sparta Rotterdam op bezoek, een leuk jong team en een ideale tegenstander voor een leuke en leerzame oefenwedstrijd. Prima voetbalweer op Het Hoge Land en dus waren aardig wat toeschouwers aanwezig toen er iets na 15.00 uur werd afgetrapt. 

In de beginfase kansen over en weer waarbij er ook leuk gevoetbald werd. Kansen aan berkelzijde via o.a. Anouk Bernoster en Celia Chee en van Sparta zijde kwamen er ook kansen maar metname de paal voorkwam in de 31e minuut een Rotterdamse treffer. Niet veel later was het wel raak, Faith Parto zette de thuisclub prima op een 1-0 voorsprong. Een leuke opsteker voor het hele team dat de voorsprong vasthield tot de rust.

Direct na het fluitsignaal voor de start van de 2e helft een schot van Sparta op het Berkel doel , zonder resultaat. Lekker combinatievoetbal wat ook nu weer resulteerde in kansen. In de 56e minuut een grote kans via Jonna Hulshof maar haar schot ging rakelings langs en niet veel later kwamen de gasten op gelijke hoogte 1-1 dus. Een leuke op en neergaande wedstrijd en dit natuurlijk ook tot genoegen van het publiek dat zich niet hoefde te vervelen. 81e minuut wedstrijd de voorsprong voor Berkel via Jonna Hulshof maar in de laatste paar minuten liet Sparta zich niet kennen en scoorde in de 86e minuut de 2-2 en hier bleef het bij.

Prima wedstrijd met veel aanknopingspunten die vertrouwen geven voor het vervolg van de competitie. Deze start weer komende zaterdag en dan komt Ter Leede op bezoek en is de aftrap van deze zeer belangrijke wedstrijd om 12.15 uur.

Redactie: Johan van Aalst
Foto: Archief

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten