CVV Berkel vrouwen bindt ook RVVH aan de zegekar

Op deze frisse zaterdag moest Berkel het in Ridderkerk opnemen tegen RVVH en wilde ook nu natuurlijk weer voor de winst gaan.

In de beginfase direct wat kansen voor Berkel en binnen het kwartier lag de bal al achter de RVVH doelvrouw, het was aanvoerster Demi Verlangen die de score opende namens Berkel. Hierna kansen om de score uit te bouwen, iets dat niet lukte waardoor de magere 0-1 tevens de ruststand was.

In het tweede bedrijf een zeer spannende vijfenveertig minuten want de thuisclub probeerde natuurlijk de stand minimaal gelijk te trekken daar waar Berkel graag meer doelpunten wilde. Kansen over en weer en het was wachten tot de 81e minuut op een treffer en deze viel gelukkig voor de equipe van Sanne Dekkers want het was de ongrijpbare Isabel van Ommen die de 0-2 noteerde en hiermee bleek de overwinning een feit.

Berkel staat 3e in de hoofdklasse A en speelt komende zaterdag een thuiswedstrijd, dan is om 14.30 uur RCL uit Leiderdorp de tegenstander en is iedereen weer welkom om de kanjers in actie te zien.

Redactie: Johan van Aalst