CVV Berkel vrouwen 4 kampioen

Berkel vrouwen 4 is in haar 1e jaar kampioen geworden in de vijfde klasse. Het gezellige team, dat voor een deel uit speelsters bestaat die jaren terug op een hoger niveau uitkwamen en ook in het 1e hebben gespeeld, zijn dit jaar gestart als vriendinnenteam en dat is zeker geslaagd.

Vol enthousiasme begon het team aan de competitie waarbij de eerste wedstrijd, 23 september uit bij DVO’32 eindigde in een 1-1 gelijkspel. Hierna kwam het team op stoom en wist het de ene na de andere overwinning aan elkaar te rijgen en had het bovendien heel veel lol en saamhorigheid zowel voor, tijdens en na de wedstrijden. 

16 wedstrijden winst , 1 gelijkspel en 1 verliespartij( ook tegen DVO’32) en hiermee ben je dus de terechte kampioen. Scoren wisten de kanjers ook want het doel van de tegenstander werd maar liefst 102 keer gevonden en daar tegenover staan maar 18 tegentreffers. 

Zaterdag 25 mei werd er een mooi feessie gevierd, het team ging eerst lunchen op dorp, kregen de kampioensshirts uitgereikt en later in de kantine volgde de huldiging en werd de bijbehorende schaal uitgereikt .

Nu nog twee competitiewedstrijden om het seizoen af te sluiten maar het kampioenschap is binnen waarbij trots en blijdschap overheerst.

Redactie en foto: Johan van Aalst

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten