november 28, 2022

Concordia heeft selectie voor het seizoen 2022-2023 rond

Nu de overschrijving datum is verlopen kunnen we de balans opmaken hoe de Concordia selectie er komend seizoen uit zal gaan zien.

Spelers die vertrekken zijn de keepers Sven Bekking (Die Haghe) en Stan van der Gaag (Den Hoorn), Noah Keus (SEP), Santosh Bhola (SSV Toofan), Nick Krijnen, Max Schilperoort, Olmo van der Mast, Kai van de Voorde, Sjoerd Post en Hugo van Nieuwkerk (gestopt). En degenen die lid blijven, maar in een ander elftal bij Concordia gaan spelen zijn Kay van Halderen, Remco de Ruiter en Bas Schoorl (zondag 3) en David Migo (zaterdag 3).

Nieuwe spelers in de selectie vanuit eigen gelederen zijn Max Benninga (zaterdag O23), Julian Stolk, Jesper van der Meulen en Moos van Uffelen (JO19). Spelers die terugkeren bij Concordia zijn keeper Poya Maleki Seifar (Spartaan ‘20), Ahmed Ahmead (Semper Altius), Melvin Kaptein (DHL), Brad van Buuren (Den Hoorn), Olve Lind van Wijngaarden en keeper Steven Klijn (beiden zonder club). Nieuw bij Concordia zijn: Lennart van Kruijl (DHC), Dennis Gelpke (Den Hoorn) en Noël Geurts (Den Hoorn)

Het begeleidingsteam en de trainersstaf -onder leiding van Wesley Zandstra- blijft vrijwel allemaal gelijk. De enige wijziging is de nieuwe keeperstrainer Jeffrey Vonk, in plaats van Marcel Braggaar. Zowel Concordia 1 als 2 gaat komend seizoen spelen in de 2e klasse van de zaterdagcompetitie.

De volledige selectie: 

VoornaamAchternaamNieuw
AhmedAhmead(Semper Altius)
NoamAlthuis 
MikaBavelaar 
MaxBenningaConcordia O23
TiesCieremans 
Damyde Roode 
Bode Vroege 
RenzoDukkerZonder club
YannickEngelen 
DylanFranquet 
DennisGelpkeSV Den Hoorn
NoëlGeurtsSV Den Hoorn
JariGöttgens 
BenjaminGroen 
JordanHennep 
DjimonKampers 
MelvinKapteinDHL
StevenKlijnZonder club
QuintKoeleman 
OlveLind van WijngaardenZonder club
LasseMaas 
PoyaMaleki SeifarSpartaan ’20
DirkNederlof 
MicahOosterling 
JellePost 
JarmoRuiter 
WesselSchut 
TijsSneek 
JulianStolkConcordia O19
Bradvan BuurenSV Den Hoorn
Jespervan der MeulenConcordia O19
Guusvan Dijk 
Lennartvan KruijlDHC
Stanvan Leeuwen 
Yorickvan Meerten 
Moosvan UffelenConcordia O19
EvertVrijhof

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten