augustus 18, 2022

BVCB zoekt hoofd jeugdopleiding en trainer voor de O23

BVCB is op zoek naar een Hoofd Jeugd Opleiding

BVCB is een bruisende club in beweging met zo’n 1.000 leden, waaronder een grote jeugdafdeling. De afgelopen jaren is een fundament gelegd voor het technische beleid, waarbij er een combinatie is van plezier, leren en beter worden. We zoeken een enthousiaste en gedreven HJO, die de komende jaren, samen met ons, het technisch beleid verder ontwikkelt, uitschrijft en implementeert. De HJO is samen met de technische commissie verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van alle jeugdtrainers.

BVCB investeert de komende jaren nadrukkelijk in de jeugd. Dit doen we door het zorgen voor goede faciliteiten en door het continue opleiden en begeleiden van onze jeugdtrainers. Doelstelling is om alle eerste jeugdteams per leeftijdscategorie op divisie niveau te laten spelen, zodat er uiteindelijk een betere aansluiting ontstaat op de doorstroming naar het eerste senioren team (zaterdag 1e klasse).

Ben jij de trainer (HJO) die beschikt over voetbaltechnische kennis, pedagogisch onderlegd is, in het bezit is van het diploma KNVB opleiding Hoofd Opleiding, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bereid is om minimaal twee trainingsavonden en een dagdeel op zaterdag aanwezig te zijn en samen met een brede technische commissie de schouders er onder te zetten?  Kortom ben jij die teamplayer met een heldere visie, die wij zoeken? Dan zien we je reactie graag uiterlijk 11 juli tegemoet op jeugdvoorzitter@bvcb.nl of bel 06-22545729.

BVCB zoekt een gedreven en enthousiaste trainer voor O23

BVCB is een club in beweging met zo’n 1.000 leden, waaronder een grote jeugdafdeling. De afgelopen jaren is een fundament gelegd voor het technische beleid, waarbij er een combinatie is van plezier, leren en beter worden.

Binnen dit kader zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste trainer voor ons O23 team, dat komend seizoen uitkomt in de 2e divisie. Dit team bestaat uit talentvolle spelers welke de stap naar de Senioren 1 kunnen en willen maken. Als hoofdtrainer krijg je ondersteuning vanuit de Technische Commissie. Als trainer werk je conform de visie en beleidsplan van BVCB, stem je regelmatig af met de hoofdtrainer en trainers uit de JO19.

Je bent enthousiast, leergierig en betrokken? Je maakt graag deel uit van een team trainers en beschikt over sociale vaardigheden, zoals goed communiceren en samenwerken? Je hebt ervaring met het geven van voetbaltrainingen en begeleiden van wedstrijden? Je bent in het bezit van een trainersdiploma? Je bent een teamplayer met een heldere visie?

Dan komen wij graag uiterlijk 11 juli in contact met je via jeugdvoorzitter@bvcb.nl of 06-22545729

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten