BSC’68 zoekt verzorg(st)er voor de zaterdag

Onlangs hebben we gecommuniceerd dat Kees Pouwiel doordeweeks de verzorging voor zijn rekening van zowel de selectie als ook (op afspraak) overige leden. In aanvulling hierop zijn we nog op zoek naar een verzorg(st)er op zaterdag voor bij de wedstrijden van ons eerste elftal.

De activiteiten bestaan uit verzorgen van de spelers zoals tapen, masseren en blessurebehandelingen voor, tijdens en na de wedstrijden.

Wij zoeken een enthousiast iemand die affiniteit heeft met verzorging, sportmassage en voetbal en het leuk vindt om in het begeleidingsteam van het eerste elftal mee te draaien.

Ook mensen zonder specifieke ervaring zijn van harte welkom om te reageren en zullen door Kees Pouwiel d.m.v. een “spoedcursus” de kneepjes van het vak bijgebracht worden. 

Wij bieden een gezellige werkomgeving, passende vergoeding met daarnaast de mogelijkheid tot verdere scholing en het opdoen van ervaring.

Heb je interesse of heb je vragen? Neem dan contact op met Ferry Blonk (06-50205067) of stuur een mailtje naar voetbalzaken@bsc68.nl.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten