BSC’68 en Marco Lange na dit seizoen uit elkaar

Marco Lange. Foto BSC’68

Marco Lange en BSC’68 zijn zeer succesvol. Zo werd onlangs de 1e periode binnengehaald en speelt de ploeg prima voetbal. Dat trainer en club dan toch uit elkaar gaan is voor ons wel verrassend te noemen. Mede omdat de twee eerste seizoen door Corona niet werden afgemaakt. Op de website van de club staat onderstaand bericht te lezen

Bij de aanstelling van Marco Lange in 2019 als trainer van de selectie van B.S.C.’68 was een gebruikelijke driejarige termijn het uitgangspunt. Vorige week is in samenspraak besloten om ons ook aan deze termijn te houden. Dat betekent dat B.S.C.’68 en Marco aan het eind van dit seizoen op een goede, elkaar begrijpende en respectvolle manier en met goede herinneringen en fijne ervaringen uit elkaar zullen gaan.

De vanzelfsprekende reden om dit in een zo vroeg mogelijk stadium met elkaar te besluiten is dat zowel Marco als B.S.C.’68 dan ruim de tijd kunnen nemen om zich te  oriënteren op de toekomst.

Tegelijkertijd kan de selectie van B.S.C.’68 de verpakking verzorgen van het mooiste afscheidscadeau dat Marco kan worden gegeven: na de periodetitel ook nog de promotie naar de 3e Klasse!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten