Brian Valstar gehuldigd voor 100 wedstrijden in Honselersdijk 1

Voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen CION (0-2 verlies) werd speler Brian Valstar in zijn 106e wedstrijd gehuldigd door voorzitter Erwin van der Mark en Steven van Erven voor zijn 100e wedstrijd in ons 1ste elftal. Deze speelde Brian vorig seizoen tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen DHC op 27-05-2023 welke wel met winst werd afgesloten (3-8).

Zoals gebruikelijk is ook Brian bij het betreden van het veld even apart genomen om een mooie bos bloemen in ontvangst te nemen, en is hij na de wedstrijd in het bijzijn van familie,  vrienden, bestuur en overige bedankt door onze voorzitter.

Brian begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van S.V. Honselersdijk. Als 1ste jaars B-junior (JO17) vertrok hij naar R.K.V.V. Westlandia, om vervolgens op 18 jarige leeftijd weer terug te keren bij z’n oude liefde waar ook zijn broer Joey Valstar speelt. Inmiddels beleefde Brian in het oranje al meerdere successen zoals tweemaal nacompetitie voor naar de 4de divisie en de knappe directe handhaving in de 1ste klasse met een zeer versterkte degradatie.

Wij zijn trots dat Brian deze mijlpaal bij zijn eigen club S.V. Honselersdijk heeft mogen behalen en andere (jeugd) spelers hiermee inspireert om minimaal het zelfde te bereiken. Wij hopen dat we nog vele jaren van hem mogen genieten op zijn weg naar meer successen!

Nogmaals van harte gefeliciteerd Brian en op naar de 250!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten